Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, πήρε θέση σχετικά με τις πληροφορίες που γράφονται για COSCO.
Αναλυτικά:
«Επειδή κάποια πράγματα είναι σοβαρά για να τα αφήνουμε να κυκλοφορούν ως "Ράδιο Αρβύλα" και επειδή τα περίφημα group οπαδών είναι πολλές φορές απλά η κάλυψη των βαλτών για να δημιουργήσουν προβλήματα στην οικογένεια μας θέλω να πω ΕΠΙΣΗΜΑ δυο πράγματα για όσα γράφονται στα social media και σε γκρουπ ανωνύμων που ήδη τα ψάχνουμε και θα τα βρούμε (όπως το Φούλ Κόκκινος / Full Red - Official στο οποίο αναφέρομαι) περί ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και COSCO.
Για να τελειώνουμε τα παραμύθια πριν γίνουν δράκοι:
1) Ούτε υπήρχαν ούτε υπάρχουν συζητήσεις με την COSCO σε κανένα επίπεδο, σχετικά με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
2) Οι συγκεκριμένοι κύριοι αν και εγκατεστημένοι εδω και πολύ καιρό στον Πειραιά ΜΑΣ, δεν έχουν δώσει ούτε δέκα ευρώ για να αγοράσουν ένα εισιτήριο.
3) Οι συγκεκριμένοι κύριοι δεν έχουν πάρει σε θέση εργασίας ούτε έναν οπαδό μας και έχουμε χιλιάδες άνεργα άξια παιδιά στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
Καταλαβαίνω ότι κάποιος μπορεί να είναι πολύ βλάκας για να αναπαράγει αυτά τα ψεύδη που κατασκευάζουν οι εχθροί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Από σήμερα θα καταλάβουν και αυτοί ότι δεν είναι αόρατοι επειδή γράφουν ανώνυμα ή σε ένα group στο Facebook».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Γιατί άραγε δεν σας προτιμούν; Μήπως γιατί η φήμη σας ξεπέρασε κ τ γαλαξία μας;
Ζήλεψε Τσαλτίδη κ αυτος κ γράφει την ομάδα του με κεφαλαία... χαχα