ΚΥΠΡΟΣ-25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Δόξα Κ.-Άρης Λ.: 3-1
(Γκουλόν 18΄, Μπραούλιο 28’ πεν., Κορομίνας 73’-Μάρτινς 45+4’ πεν.)
Μεγάλη νίκη για την Δόξα που επικράτησε του Άρη με 3-1 σε ένα παιχνίδι που είχε τρία πέναλτι, ένταση και αρκετές φάσεις για γκολ. Καλύτερη ή Δόξα σε γενικές γραμμές, που πήρε μία δίκαια και σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ομόνοια-ΑΕΛ: 4-1
(Κλέιτον 14’, 37’, Χριστοφή 46’, Νταρμπισάιρ 57’-Σάσι 73’)
Σίφουνας η Ομόνοια του Άκη Ιωακείμ σκόρπισε την ΑΕΛ που δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ΓΣΠ με 4-1.
Εξαιρετική απόδοση από τους πρασίνους που έβγαλαν αντίδραση με όσα προηγήθηκαν τις τελευταίες μέρες και μοίρασαν χαμόγελα στους φίλους της. Τρομερός Σίλβα Κλέιτον που πέτυχε δυο γκολ, από ένα Χριστοφή και Νταρμπισάιρ, το γκολ της τιμής ο Σάσι.
Αναγέννηση Δ.-ΑΕΖ: 0-0
Ισοπαλία που ουσιαστικά στην στέλνει στην β’ κατηγορία έφερε η ΑΕΖ απέναντι στην ουραγό και χωρίς νίκη Αναγέννηση, στην αυλαία της 25ης αγωνιστικής. Μάλιστα η ομάδα της Αναγέννησης ήταν αυτή που έδειχνε ότι ήθελε περισσότερο την νίκη αφού ήταν πιο επιθετική και είχε τις περισσότερες ευκαιρίες. Η ΑΕΖ μπορούσε στο τέλος να «έκλεβε» το τρίποντο με την τεράστια ευκαιρία του Σεμέδο.
Το τελικό 0-0 είναι ένα αποτέλεσμα δίκαιο για τις δυο ομάδες, το οποίο όμως δεν βολεύει καμιά ομάδα. Από την μια η Αναγέννηση έχασε την ευκαιρία να πάρει την πρώτη της νίκη, ενώ η ΑΕΖ πλέον έχει ελάχιστες πιθανότητες να παραμείνει στην κατηγορία.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
