Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Προσωπικά δεν πιστεύω στις φανέλες, και δη στις «βαρειές». Η Λάρισα δεν είναι η πια η ομάδα του Καραπιάλη, είναι μια ομάδα τύπου Πανθρακικού, Ιωνικού κτλ. Και η ΑΕΚ δεν είναι πια η ομάδα του Ντεμη, είναι η ομάδα του Μάνταλου.
Του Τσαρτα, του Κασαπη, του Ατματζιδη. Αλλά το θέμα είναι το γήπεδο αδερφέ. Κεφάλαιο εμπάθεια σε άλλο θέμα.
Ναι παρεμπιπτόντως το λέω, απλά επειδή έγινε λόγος στην αρχή του άρθρου για βαρειές φανέλες (και άρα και για προϊστορία, καλή-κακή παράδοση, DNA ομάδας, εμεπιρία στην Ευρώπη και όλα αυτά τα κλισέ), πιστεύω ότι παίζουν ελάχιστο ρόλο σε ένα αγώνα. Αυτά είναι πιο πολύ στο μυαλό των φιλάθλων.
επίσης η «εμπάθεια», προφανώς η δική μου θα ενννοείς, πού ακριβώς βρίσκεται; Θες να επεκταθείς λίγο περισσότερο;
Ας μου εξηγήσει κανείς αν ένας δήμαρχος αρνείται με θράσος να κάνει μια δουλειά που είναι υποχρέωση του δηλαδή να βάλει υπογραφή σε ένα χαρτί πώς μπορεί να παραμείνει στη θέση του;;;;;;
Ρε αγορινα Thanasen στις 04.17 ξημερωματα Σαββατου γραφεις στο ΑΕΚ365?? ΨΥΧΙΑΤΡΕΕΕΕ.. Θα την χτισουμε την γηπεδαρα και θα προσκυνανε ολοι φιλε... Μην ανησυχεις.. Ριξε κανα υπνο ή οτι αλλο τετοια ωρα.. :)
Ασ' τον...περιμενει τρια λεπτα ακομα...ββς
ποσο συμφωνω ρε krav21..και στο λεει καποιος που ακουει σχεδον καθε νυχτα τον σταθμο.αντικιμενικοτιτα -10
Αδερφε ο τυπος δεν αντεχεται ουτε με atarax. Εχει αυτη τη κλασικη πειραιωτικη βλαχομαγκια και ειναι αγενεστατος σε οποιον διαφωνησει μαζι του στον αερα.
τι σου φταίνε οι πειραιώτικες φάτσες.. πυργιώτης είναι ο άνθρωπος..
Συγγνώμη, αλλά μέχρι να παραχωρηθεί ΕΣΤΩ ΜΙΑ συνέντευξη Τύπου για να δούμε πού βρισκόμαστε νομικά και χρηματοδοτικά, όλα τα άλλα είναι εικασίες και ευσεβείς πόθη.
Εχουνε γινει μεγαλα λαθη απο τον επικεφαλη της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ1924 τον Κ. Ανδριοπουλο.. Γιατι επρεπε να φτασουμε στο αμην??????? Ενω θα μπορουσατε να ειχατε αποφυγει ολη αυτη την μεγαλη καθυστερηση...... ??????
Για πες μας ρε φίλε τι έπρεπε να γίνει εσύ που είσαι ειδικός και ο Ανδριόπουλος γατάκι;
Πολυ αγαθη μου φαινεται η προσεγγιση σου Κετσε η δεν θελεις να πεις κατι που γνωριζεις!!!
Διοτι οι δικες μου πληροφοριες λενε οτι με αυτη τη σταση του να μην υπογραφουν την υψομετρικη απο τον δημο και με τα θεματα που εθεσαν για την υπογειοποιηση κερδιζουν το δικαιωμα να βαλουν και αλλα νομικα εμποδια στο μελλον στην ΑΕΚ με προσφυγες πραγμα που θα συμανει νεες καθυστερησεις!!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Δεν τα ξερεις αυτα εσυ Κετσε???
Περιεργο μου φαινεται......πολυ αγαθη την βρισκω την προσεγγιση σου!!!
Δε το κανουν "γιατι ετσι" που γραφεις στο αρθρο τους.......εχουν τους λογους τους!!!
DoctoR 21 - σιγά ρε μεγάλε μην μας βγάλεις και γάτο τον βλαχοδήμαρχο ... έχει αποφανθεί για όλα το ΣΤ.Ε ...τώρα αυτός αν πιστεύει πως με την υπογειοποίηση θα κλονιστεί ο πληθυσμός των αρουραίων τηςΝ.Φ και η τροφική αλυσίδα ,ας κάνει ένσταση και ξέρουμε τι θα πάρει ...αλλά πλέον ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ πρέπει μαζί με Περιφέρεια και Υπουργείο να βρει μία φόρμουλα να απομονώσουν εντελώς τον ΑΒ ,να μην ακούγεται καν ... ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟΥ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παίζει και να αυτοκτονήσουν ομαδικά ...αρκετή δημοσιότητα καταστροφικής μορφής πήρε ...
Εχουν γραφτει αυτα που λεω δεν ανακαλυψα την Αμερικη!!!
αγμα που εχει σκοπο να κανει!!!]... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ο Δημαρχουκος αν υπογραψει το οτιδηποτε (υψομετρικη, υπογειοποιηση) χανει την δυνατοτητα προσφυγης αργοτερα........πρ
Δεν καταλαβαινω τα dislike.....
Δεν ευχομαι να γινει....απλα γραφω (οπως ξαναλεω οτι εχει γραφτει ηδη) τι εχει σκοπο να κανει ο γαυροδημαρχος!!!
Δε φταιω εγω να ξερετε.......ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΕΚΑΡΕΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΤΕ ΤΙ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ!!!
ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΑΤΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ......ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΟΦΕΙΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ!!!
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ.......
Ο συγκεκριμενος τυπος εχει ονειρο ζωης να χτισει καριερα πανω στα ονειρα μας.......και δεν θα τα παρατησει μεχρι τελικης πτωσης......οποτε ετοιμαστειτε και για αλλα επεισοδεια!!!
Γιατί δεν μας λες από που είναι οι πληροφορίες σου να δούμε και εμείς αν είναι αξιόπιστες και δεν λες ότι σου κατέβει;
Doctor 21 έχεις δίκιο..Και εγώ πιστεύω ότι ο Κετσε ανήκει στον "δούρειο ίππο" του Βασιλόπουλου και τον έχει στείλει να μας ρίξει στάχτη στα μάτια!Κέτσε σε πήραμε χαμπάρι, ξερασέτα όλα!
Ο Δήμαρχος έχει πει πολλά "ωραία" για το γήπεδο. Το πιο ωραίο όμως είναι ότι ο Μελισσανίδης έχει επιχειρηματικά συμφέροντα στο άλσος, που σύμφωνα με τον νόμο ελαχίστη έκτασή του μπορεί να χτιστεί. Δηλαδή, ο Μελισσανίδης έχει δώσει μέχρι τώρα εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ για μελέτες, την ομάδα που τρέχει το project, ένας Θεός ξέρει πόσα θα δώσει ακόμα αυτός και άλλοι για να χτιστεί το γήπεδο, και όλα αυτά επειδή ουσιαστικά θέλει να εκμεταλλευτεί τον Κένταυρο. Φοβερό!
Και Κένταυρος δεν υπάρχει γιατί ο Βασιλόπουλος τον γκρέμισε.
συμφωνω μαζι σου μαρκο o μελ συμφωνα με δημοσιευματα εχει δωσει πανω απο 1.5 εκατ για μελετες συνταγματολογους αρχιτεκτονες κτλπ.. για τα ψεμματ του δημου τι να πουμε απειρα.. μεχρι που πληρωσε μια που ειχε προσλαβει στον δημο για να γραψει μελετη οτι θα εχουν προβλημα τα σκουλικια στο αλσος απο την οχληση του γηπεδου..
Δεν μας τα λέτε καθόλου καλά, όλα τα ρεπορτάζ είναι στο...περίπου με το θέμα του γηπέδου γι αυτό κάθε φορά περιμένουμε την τάδε ημερομηνία και όταν φτάνουμε εκεί μας παρουσιάζοντε άλλες 45 μέρες όμως διαβάζουμε σήμερα τρεία χρόνια τώρα μόνο αυτό γίνεται. Μπορεί επιτέλους να μας ενημερώσει κάποιος υπεύθυνα πόσο θα χρειαστεί να περιμένουμε ακόμα ή όχι? Σωστά όμως αυτή την φορά με ένα ρεπορτάζ που να δίνει απαντήσεις και όχι του στυλ "έγιναν αυτά μέχρι τώρα" " θα δει τι θα πάθει στο μέλλον ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δήμαρχος" και "θα δούμε κάντε υπομονή φτάνουμε στο τέλος"... ΑΕΚαρα μου τι τραβαμεεεε!!!
Αφού ο Άρης και οι οπαδοί του διαδίδουν ότι η ΑΕΚ δεν θέλει να γίνει το γήπεδο γιατί δεν έχει λεφτά ας υπογράψουν τα πάντα για να μας ξεμπροστιάσουν. Αυτό δεν θέλει ο Άρης ή μήπως κάτι άλλο;
Με τον γαύρο παρασχοληθήκαμε.Εντάξει η νίκη στα ντέρμπι με τον συγκεκριμένο αντίπαλο πάντα θα πανηγυρίζεται παραπάνω.Συνεχίζουμε όμως και μακάρι να τους βρούμε στον τελικό.Μόνο εκεί.Τώρα τα υπόλοιπα εννιά παιχνίδια για το πρωτάθλημα είναι must win.Δεν φτάνει μόνο η συμμετοχή στα πλέι οφ,οφείλουν να κυνηγήσουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην κανονική διάρκεια,που για μένα μεταφράζεται στη 2η θέση,παρότι οι ανταγωνιστές είναι αρκετούς βαθμούς μπροστά κλπ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ υ η ΑΕΚ ακόμα δεν πείθει με την παρουσία της σ'αυτά.Η σοβαρή και με θέληση-πάθος ΑΕΚ,μπορεί να κάνει το 9/9 πάντως.
ν από το σύνολο του τύπου και προφανώς το ρεπορτάζ σας προερχόταν από άτομα που σχετίζονται με το θέμα.Απογοητεύεται έτσι ο κόσμος που έχει καταντήσει να μετράει μια-μια τις μέρες σαν τους φαντάρους.
Για να είμαι ειλικρινής δεν ανησυχώ για τα δυο εναπομείναντα ντέρμπι,πιστεύω τα 4 ματς στο ΟΑΚΑ θα τα πάρει η ΑΕΚ.Εύκολα ή δύσκολα έχει βρει την λύση με τα παιχνίδια εντός.Τα εκτός με προβληματίζουν,όπο
Για το γήπεδο εννοείται πρέπει ο Μελισσανίδης να κάνει ότι μπορεί για να επωμιστούν τις ευθύνες οι υπαίτιοι.Ότι ορίζει ο νόμος γι' αυτούς που δεν τον σέβονται και κάνουν του κεφαλιού τους.Το κακό είναι ότι θα πάμε και σε περαιτέρω καθυστέρηση,δεν είναι κι ότι καλύτερο κι άλλα δικαστήρια με το θεμα γήπεδο,αλλά δυστυχώς θα περιμένουμε.Αυτό που ξανατόνισα ότι ενοχλεί,είναι ότι παρουσιαζόταν σαν κάτι απλό να παρακαμφθεί ο δήμος εφόσον δεν έκανε οτι υποχρεούταν να κάνει.Παρουσιαζότα
Ειδικα τον Νοικοκυρη δεν τον αγαπα κανεις.... Αυτο το γαυροειδες που το παιζει και δημοσιογραφος και τον εχουν μαζεψει στο sdna. Απορω που αντεχεις εστω και πενταλεπτο ηρεμος οταν κανεις μαζι του εκπομπη. Αυτος ειναι ενας κλωνος Καραπαππα.