Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αντιπρόεδρος ΑΠΟΕΛ: Μικρό φαβορί η Άντερλεχτ

Με μια φράση του Νίκου Γκάλη σχολίασε ο Χάρης Φωτίου το αποτέλεσμα της κλήρωσης


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει την Άντερλεχτ στους “16” του Europa League με τον αντιπρόεδρο της κυπριακής ομάδας να υποστηρίζει πως η Άντερλεχτ είναι το φαβορί αλλά ο ΑΠΟΕΛ με το μέταλλο που έχει θα διεκδικήσει τις πιθανότητες για πρόκριση στα προημιτελικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Χάρης Φωτίου, στη COSMOTE TV για:

-την πρόκριση επί της Μπιλμπάο: «Θεωρούμε τον εαυτό μας πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά δεν τίτλους άλλων ελληνικών ομάδων όπως του Ολυμπιακού για παράδειγμα. Πρόκειται για τη δεύτερη μεγαλύτερη και πιο ιστορική πρόκριση, το πανηγυρίσαμε σαν παιδιά, αλλά η πρόκριση δεν ήρθε από παιδιά. Ήρθε μέσω επαγγελματικής προσπάθειας κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα με μπάτζετ μεγαλύτερο των 100 εκατομμυρίων που παραμένει καλύτερη ομάδα από εμάς». 

-την κλήρωση με την Άντερλεχτ: «Παραμένει το φαβορί η Άντερλεχτ, ίσως να ήμασταν η πιο καλοδεχούμενη ομάδα σήμερα στην κλήρωση, καθώς υπήρχαν ομάδες όπως η Μάντεστερ Γιουνάιτεντ και η Σάλκε. Θέλω να πιστεύω ότι θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Με το μέταλλο που έχουμε θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες και με στόχο να τις αυξήσουμε μέσα στο γήπεδο». 

-το πώς αντιμετωπίζει ο ΑΠΟΕΛ την κλήρωση με την Άντερλεχτ: «Η μεγαλύτερη δήλωση στον ελληνικό αθλητισμό είναι αυτή του Γκάλη που είχε πει για την Εθνική ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη στιγμή μέχρι την επόμενη. Θα πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Έχουμε τις ελπίδες, έχουμε καλές πιθανότητες, αλλά αν δεν δουλέψουμε δεν θα τα καταφέρουμε και η Άντερλεχτ είναι ένα μικρό φαβορί. Εύχομαι να έχουμε δύο ελληνικές ομάδες στην επόμενη φάση, τον ΑΠΟΕΛ και τον Ολυμπιακό».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ