Κανονικά στον Ογκνιέν Βράνιες υπολογίζει ο Μανόλο Χιμένεθ για το ματς της Κυριακής με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ. Ο Βόσνιος διεθνής αμυντικός στην προπόνηση της Παρασκευής προπονήθηκε κανονικά και πλέον είναι στην επιλογή του προπονητή αν θα του δώσει φανέλα βασικού την Κυριακή. Αντίθετα οι Ροντρίγκο Γκάλο και Πατίτο Ροντρίγκες συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζονται, όπως και ο Μανουέλ Ντίας, ο οποίος και σήμερα υποβλήθηκε σε θεραπεία. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.
Η προπόνηση του Σαββάτου έχει οριστεί να αρχίσει στις 10.30. Το απόγευμα της ίδιας μέρας η ομάδα θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

υπάρχει περίπτωση να τον δούμε μαζί με τον τσιγκρινσκυ στα στόπερ και μπακάκη δεξιά;.. η δεν παίζει καθόλου αυτό το σενάριο.. εσύ πολεμιστή μου δεν υπήρχε περίπτωση να μην ήσουν ετοιμοπόλεμος..
Φορας φανελα με νουμερο πολυ βαρυ που το εχουν φορεσει ιερα τερατα της ΑΕΚ και καθε ματς το τιμας.καποιοι απ τον πρωτο αγωνα του τον εκραζαν τους βουλωσε τα στοματα σε ολους αιωνιο συμβολαιο
Ότι και να πω για τον Βράνιες είναι λίγο. Με το που μπαίνει στο γήπεδο όλοι αερίζουν μέντες, ξυπνάει τον σεβασμό γύρω του. Αλτικός, εκρηκτικός. Να προσέξει τα τσαφ και τις κάρτες.....μακάρι να μείνει στην ομάδα καιρό
Σκύλος ο Βόσνιος(με την καλή έννοια!)
Οτι και να πω για σενα ειναι λιγο.συνεχισε ετσι και μεινε στην ομαδα 10 χρονια ακομα.το παθος σου μας εχει κερδισει!!!
Δειτε τη φωτο σαν χε@@@@οι κοιτανε οι γαυροι ουτε που τολμανε να σηκωθουν για κεφαλια, πολυ χαιρομαι που εχουμε επιτελους εναν τετοιο παιχτη στην ΑΕΚ μας.Ανανεωση συμβολαιου το καλοκαιρι για ακομα 2-3 χρονια και να μπει στην τριαδα των αρχηγων.Υγεια και στον Τσιγκρι απο δω και περα.
Εγώ θα σκεφτόμουν μήπως να ξεκινήσει ο Ανέστης, για να "ζεσταθεί" για το κύπελλο (Πέμπτη, Πλατανιάς) που ναι η διοργάνωση του.
σκύλος ναι αλλά δεν χρειάζεται να παίξει την κυριακή. να ξεκινήσουν τσιγκρίσκι, Λαμπρόπουλος και στο επόμενο παιχνίδι να ξεκουραστεί ο Λαμπρόπουλος. και το καλοκαίρι οπωσδήποτε ένα ακόμη σέντερ μπακ εφόσον μείνει ο τσιγκρίσκι, αλλιώς 2.
Εξαρτάται αν μείνει ο Κολοβετσιος. Η εντύπωση που υπάρχει είναι οτι θα φύγει αλλά για μένα σαν 4ος είναι πολύ καλός,έχει και χημεία με Λαμπροπούλο εδω και 2,5 χρονια και με Τσιγκρινσκι απ το καλοκαίρι φέτος ,πριν έρθει Λέσκοτ.Ο 5ος δε χρειάζεται να είναι αξιόπιστος, όσο ελπιδοφόρος (Τζανετόπουλος ή κάποιος απο Κ20).
Νομίζω μετά απο 3μιση μήνες απουσίας ήρθε η ώρα της επιστροφής Τσιγκρίνσκι στο συγκεκριμένο ματς!!!
Ανυπομονώ να δω μαζί στα στόπερ Τσιγκρίνσκι και Βράνιες.Θεωρώ έχουν τα στοιχεία που θα αλληλοσυμπληρώνονται ιδανικά και θα είναι ένα φοβερό δίδυμο.Παρότι Λαμπρόπουλος και Κολοβέτσιος έκαναν φοβερό ματς με γαύρο,το ότι δεν δεχτήκαμε φάση στην ουσία τους πιστώνεται.
Σκυλί μαύρο αδηφάγο !!!! Τέτοιους παίκτες θέλουμε , ατσάλι !!!
Παιχταράς είναι ο Βράνιες και μακάρι όλοι να είχαν παρόμοιο πάθος στο παιχνίδι τους.Την Κυριακή συμφωνώ κι εγώ με τους προλαλήσαντες καλύτερα να ξεκουραστεί και να προφυλαχθεί.Ας παίξει την Τετάρτη στο κύπελλο με Πλατανιά.Ευκαιρία να ξεκινήσει ο Τσιγκρίνσκι με Λαμπρόπουλο και κάποια στιγμή που θα χρειαστεί να γίνει αλλαγή ο Ουκρανός,να περάσει στη θέση του ο Κολοβέτσιος.Μια χαρά τα πήγαν στο ντέρμπι οι δυο Έλληνες στόπερ.
Αυτός το μόνο πρόβλημα που έχει στον Δικεφαλο είναι ότι μόλις τον βλέπει ... ερεθίζεται
A ρε σκυλε!!!