Ο Παναιγιάλειος νίκησε 1-0 τα Τρίκαλα, για το πρωτάθλημα της FootballLeague, και οι παίκτες της ομάδας του Αιγίου επέλεξαν να πανηγυρίσουν με έναν ιδιαίτερο και συγκινητικό τρόπο.
Όλοι οι παίκτες και οι φίλοι του Παναιγιάλειου πήγαν προς το μέρος όπου ένας φίλος της ομάδας κρατούσε αγκαλιά έναν πιτσιρικά με κινητικά προβλήματα και όλοι μαζί πανηγύρισαν τη νίκη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Μπράβο στο Αίγιο, πάντα μας εκπλήσσει ευχάριστα. Τέτοιες ομάδες χρειαζόμαστε στην Α' Εθνική και όχι Πλατανιάδες. Ομάδα με πάθος κόσμο και κοινωνικές ευαισθησίες και πάλι μπράβο.
Μπράβο ρε παιδιά!