Συνέντευξη στην εφημερίδα «Goal» παραχώρησε ο Μιχάλης Κασάπης. Τεχνικός πλέον στον Φωκικό ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει και για την Ένωση. Αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα ο Κασάπης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Χάος με μια λέξη. Αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ υπάρχει χάος. Τρελαίνομαι να ακούω ότι ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ πάνε για πρωτάθλημα και εμείς να ασχολούμαστε με τη διοίκηση. Η ομάδα μπήκε πριν από μερικά χρόνια στο άρθρο 44 και τώρα βρέθηκε και πάλι χρεωμένη αρκετά εκατομμύρια ευρώ. Σημαίνει ότι κάποιοι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους. Αν κάποιοι δεν θέλουν να βοηθήσουν να την αφήσουν στο λαό της. Είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να είναι πρωταγωνίστρια. Δεν έχω κρύψει ποτέ την αγάπη για την ΑΕΚ και πιστεύω μόνο αν συνυπάρξουν οι Μελισσανίδης και Μπάγεβις μπορεί να γίνει ξανά μεγάλη η ΑΕΚ. Ελπίζω να συμβεί σύντομα για το καλό της ομάδας».
Ο Μιχάλης Κασάπης ρωτήθηκε αν τα πράγματα θα ήταν ακόμα χειρότερα σε περίπτωση που ο Μπάγεβιτς δεν ήταν στην ομάδα και τόνισε: «Έχω ζήσει και εγώ δύσκολες καταστάσεις τα χρόνια που ήμουν ποδοσφαιριστής. Είχαμε μείνει κάποια στιγμή και οκτώ μήνες απλήρωτοι. Τότε ο μοναδικός άνθρωπος που μας κράταγε ήταν ο Μπάγεβιτς. Αν δεν ήταν ο Ντούσκο η ΑΕΚ δεν θα βρισκόταν ούτε σε αυτή την κατάσταση που υπάρχει σήμερα. Άλλωστε δεν νομίζω ότι θα υπήρχε κάποιος άλλος αξιόλογος προπονητής που θα έπαιρνε το ρίσκο να αναλάβει την ομάδα με όλα αυτά που συμβαίνουν σε αυτή».
Τέλος για τις πιθανότητες που έχει η ΑΕΚ να πάρει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ ο βετεράνος αμυντικός της Ένωσης ανέφερε: «Τα πλέι οφ είναι μια ξεχωριστή διαδικασία. Σίγουρα από τη στιγμή που θα της δοθεί η ευκαιρία, θα πρέπει να το διεκδικήσει, καθώς μόνο αυτός ο στόχος της έχει απομείνει. Αν και κακά τα ψέματα για αυτή την ΑΕΚ και να βγει στο Europa League επιτυχία θα είναι».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!