Πολλές φορές τα λόγια είναι φτωχά για να μιλήσεις για τον κόσμο της ΑΕΚ. Ειδικά μετά και τη σημερινή ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ παρουσία του στα Περιβόλια για το ματς με τον Πλατανιά οι εικόνες μιλούν από μόνες τους και έχουν πολλά περισσότερα να… πουν.
Φίλοι της ΑΕΚ από τα Χανιά, αλλά και απ’ όλη την Κρήτη ταξίδεψαν σήμερα και βρέθηκαν στα Περιβόλια για να είναι δίπλα της... Κάτι παραπάνω από τη μισή θύρα που βρίσκεται απέναντι από τα επίσημα είχε καταληφθεί από τους Ενωσίτες, ενώ φίλοι της ΑΕΚ ήταν και στη θύρα των επισήμων. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, από μικρά παιδιά, μέχρι ηλικιωμένους ημέρα Πέμπτη, απόγευμα, με τα μαγαζιά ανοιχτά, άφησαν τα… σπίτια τους για να βρεθούν κοντά της. Είναι χαρακτηριστικό πως η ΑΕΚ έδωσε ακριβώς 650 εισιτήρια σήμερα (τα διπλάσια απ’ ότι είχε δώσει ο Ολυμπιακός λίγες εβδομάδες πριν στο ίδιο γήπεδο). Από εκεί και πέρα ο λαός της ΑΕΚ πέρα από την άψογη παρουσία του (και) στα Περιβόλια, πέρα από τη συμπαράστασή του στον Χιμένεθ και στους παίκτες έστειλε για ακόμη μια φορά το μήνυμά του προς την Πολιτεία στην… μοναχική προσπάθεια που κάνει για να επιτραπούν οι μετακινήσεις των οπαδών στα γήπεδα. Οι Ενωσίτες σήκωσαν ένα πανό που έγραφε: «Δέχεστε… παράγκα, μπράβους και νονούς, αλλά όχι οπαδούς»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ο λαός αυτο που θέλει είναι το γήπεδο...........άντε να δούμε επιτελούς!!!!!
μετα τις εκλογες της ΕΠΟ κ την καταρρευση της Ε.Ο,θα αρχισουν οι εκδρομες σιγα σιγα