Έναν Ινδό θεό έχει επιλέξει για να... διακοσμήσει την πλάτη του ο Πατίτο Ροντρίγκες. Το εντυπωσιακό του τατουάζ προκάλεσε εντύπωση σε βίντεο της ΠΑΕ ΑΕΚ που έδειχνε τον Αργεντίνο να αλλάζει για να μπει αλλαγή.
Το τατού είναι η εικόνα του θεού του ινδικού πανθέου, Γκανέσα. Γνωστός και ως Γκαναπάτι ή Βιγαγιάκα ο θεός με το κεφάλι ελέφαντα με έναν σπασμένο χαυλιόδοντα, είναι μια από τις γνωστότερες αναπαραστάσεις θεότητας στον Ινδουισμό. Είναι ο θεός της σοφίας, των τεχνών, των γραμμάτων, κύριος του ξεκινήματος και της υπερπήδησης των εμποδίων. Είναι η δημοφιλέστερη θεότητα στην Ινδία και η λατρεία του έχει επεκταθεί και σε άλλα κράτη. Στην Ινδία, η λατρεία του Γκανέσα θεωρείται συμπληρωματική προς τη λατρεία άλλων θεοτήτων και έχει διαδοθεί και στις άλλες θρησκευτικές ομάδες εκτός των Ινδουιστών.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ωραιο σπασιμο της μεσης και ντριπλα,ωραια και η ασιστ στο Λαζαρο,μπραβο Πατιτο. Αυτα μας νοιαζουν. Τωρα για θεους και δαιμονες απο την Ινδια και τι εκπροσωπούν μονο σαν διαφημιση και επιρροη για νεα κυμματα νεομοντερνισμου το βλεπω.
Σωστός......
Οταν θα γίνει 70 χρονων,θα ζαρωσει το δέρμα και ο ινδός θεός θα γίνει σαν γκρανκάσα θα του πω εγώ.
Eνω εσυ στα 70 θα εχεις δερμα τσιτα...
Εννοείται πως όχι,αλλά δε θα χω στραβοχυμενα Τατου,ας κάνει οτι θέλει δικαίωμα του,εγώ πλάκα ήθελα να κάνω.
aleko στα 70 του ο πατιτο θα κανει παρεα με αλλους 70ρηδες με τατουαζ και θα κανουν αστεια για τον προστατη την υπερταση και κοιτανε της βραζιλιανες στην παραλια με τα μπραζιλιαν μαγιο..
ε ναι γιατι ως γνωστον 70 χρονων δεν εχεις αλλα προβληματα και σκεφτεσαι πως θα αρεσεις στα γκομενακια. Τα μπρατσα και τα βυζια που θα φτανουν ως την κοιλια δεν πειραζει.
Καταλάβετε μερικοί πως ο καθένας στο σώμα του κάνει ότι θέλει... Τι σας ενδιαφέρει;; Ελεος..
Θεούλη μου τι αηδία είναι αυτή!
Οτι πετάει τρώγεται. Παικταρας ομως
Τί μυαλό κουβαλάνε αυτοί οι άνθρωποι, πάνε και χαλάνε το δέρμα τους...
Την μπάλα του να παίζει ...δεν άρεσε το συγκεκριμένο τατουάζ ,υπήρχαν και πιό ωραία ,θυμίζει λατέρνα λίγο ,τέλος πάντων γούστα είναι αυτά ,περί ορέξεως ...
Πέρα απο Ναζιστικα και μασονικά σύμβολα ας κάνουν και τον Μπομπ Σφουγγαρακη τατουάζ...αρκεί να παίζουν μπάλα.
Ωραίος !!!