Χαρούμενος για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ και αποφασισμένος να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει μεγάλα πράγματα εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στη ΝΟVA ο Βινίσιους Ντε Φρέιτας.
Αναλυτικά ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ είπε:
«Όταν είχα έρθει είχα πει ότι είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα, αν μου το ζητήσει ο προπονητής. Είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου σήμερα. Χαίρομαι πολύ για τους τρεις βαθμούς και χαίρομαι πολύ γιατί βοήθησα γι’ αυτή τη νίκη».
Για τον ανταγωνισμό στο αριστερό άκρο της άμυνας;
«Είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει ανταγωνισμός. Είναι φυσιολογικό. Όλες οι μεγάλες ομάδες θέλουν να έχουν δυο παίκτες έτοιμους σε κάθε θέση. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που κυνηγάει μεγάλους στόχους. Αν θελουμε για το καλό της ομάδας να τη βοηθήσουμε, πρέπει αυτός ο εσωτερικός ανταγωνισμός να μας βοηθήσει».
Αν βλέπει ως ευκαιρία την ΑΕΚ να είναι το σκαλοπάτι για την Ευρώπη;
«Εχω έρθει εδώ για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να κάνει μεγάλα πράγματα. Θέλω να συνεχίσω τη δουλειά έτσι ώστε να πάρω περισσότερο χρόνο συμμετοχής».
Για το ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά κι αν είναι η κατάκτηση του τροπαίου ο πρώτος στόχος;
«Είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε τη μάχη για να κατακτήσουμε και πάλι το Κύπελλο. Θα κάνουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε και να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ας ελπίσουμε, οτι η σημερινή εικόνα του, ηταν τέτοια λόγω άγχους και απραξίας.. Αυτό που δε μου άρεσε ηταν οτι δεν σήκωνε κεφάλι να δει χώρο.. Κι αυτό δεν είναι καλό για ακραίο παίχτη..
καλα ας χαλαρωσουμε λιγο ...με 2-3 προπονησεις πηρε συμμετοχη το παλληκαρι για πρωτο ματς την φετινη σεζον...μην ξεχναμε οντας αδικοι και πιεστικοι και μη ζηταμε να βαλει και 2 γκολ οπως ο Αραουχο...μια χαρα τα πηγε.εχει καλα χαρακτηριστικα και με δουλεια θα αποδωσει ακομα καλυτερα κι απο τον Ντιντακ.
Φιλαρακι το θεμα ειναι οτι οι αλλοι δεν σηκωναν κεφαλι να του δωσουν τη μπαλα..αγανακτησε το παιδι.την επαφη με την μπαλα την ειδες?
Την είδα.. Δε μ άρεσε.. Sorry κιόλας
Θα βάλω κι εγώ ενα dislike στο σχόλιο μου, έτσι γιατί με συγχησατε
hahahhaaha θεός!!
Μη βιαζεστε να θαψετε ,κατσε να μαθει τα ονοματα των συμπαικτων του πισω με Σιμοες Γκαλο μιλανε την ιδια γλωσσα θα βρεθουν και αν εχει καλυτερη σεντρα απο τον Ντιντακ με τους ζαλαδες Πατιτο Αραουχα θα κανει ωραια πραγματα ,να δουμε για μενα ο Ντιντακ δεν ειναι τοσο κακος αλλα πρωτον παικτης που περνει την φανελα σπιτι νιωθρι σιγουρος και δεν προσπαθει περισσοτερο και δευτερον με τοσα παιχνιδα φετος εχει σκασει
Με τόσο λίγο καιρό που ειναι στήν ομάδα μια χαρα παιχτης εχουμε για πρώτη φορά δυο αριστερα μπάκ γιατί γιά μένα κ ο Ντινάκ καλός ειναι
Εντάξει αρκετά καλά για πρωτο ματς!
Κοντρολαρισμενος παικτης, παρολο που δηλωνει επιθετικος μπακ, στην αμυνα δεν τα παει ασχημα, αλλα χρειαζεται ακομα χρονο για να τον "απορροφησει" η ομαδα, μιας και δεν ξερουν ακομα τις κινησεις του στο γηπεδο. Ισως δεν ειναι ετοιμος με τον Ολυμπιακο, αλλα σιγουρα θα παρει φανελα βασικου με τον Πλατανια γιατι ο Ντιντακ πρεπει να ξεκουραστει μιας και εχει παιξει ασταματητα.