FOOTBALL LEAGUE
14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Λαμία – Άρης 1-0
ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ Λαμίας
Πέρασε δεύτερη η Λαμία. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ επικράτησε με 1-0 των κιτρίνων σε ένα πραγματικό ντέρμπι στο γεμάτο ΔΑΚ και μπήκε σε τροχιά ανόδου.
Πολύ δυνατό ματς με πολλά φάουλ, αρκετή δουλειά για τον διαιτητή Καλογερόπουλο με τους κίτρινους πάντως να διαμαρτύρονται για άλλες δύο περιπτώσεις πέναλτι προς το τέλος. Μάλιστα στο 88' αποβλήθηκε ο Αναστόπουλος, ο προπονητής της ομάδας λόγω διαμαρτυριών προς τον ρέφερι.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ο Βασιλόγιαννης στο 59' με σουτ. Κορυφαίος ο Τσέναμπο για την ομάδα της Φθιώτιδας μιας και στο 94' απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Καπνίδη.
Λαμία (Τεννές): Τσενάμο, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Παπαργυρίου, Όμο, Τζόκιτς (65′ Μπουλούλης), Βασιλόγιαννης, Βάντερσον (85′ Καραγιάννης), Μπλάζιτς, Ντουρμισάι (33′ Ματσούκας).
Άρης (Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος (46′ Τζανακάκης), Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Καράμπελας, Ρόβας (61′ Γκαρσία), Παυλίδης, Ανάκογλου (72′ Καπνίδης), Μιλούνοβιτς, Μπαργκάν, Ιλιτς.
Πανελευσινιακός – ΑΟ Χανιά 1-3
ΓΗΠΕΔΟ: Δημ. Ελευσίνας
Ξέφυγε κι άλλο από την ζώνη του υποβιβασμού η ομάδα των Χανίων επικρατώντας με 1-3 του Πανελευσινιακού στην Ελευσίνα.
Απόλυτη κυρίαρχος η ομάδα του Παπαβασιλείου, απείλησε με τον Αποστολόπουλο στο 25' όταν και είχε δοκάρι και άνοιξε το σκορ στο 37' με τον Βανκεβάι.
Το 0-2 έκανε ο Σταματής στο 43'. Ο Αποστολόπουλος στο 63' ήταν πιο προσεκτικός στη τελική του προσπάθεια και πέτυχε το 0-3.
Το γκολ της τιμής για τους Αθηναίους ο 72' με τον Κωνσταντινίδη να νικάει τον Αθανασίου.
Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η γηπεδούχος ομάδα μιας και αποβλήθηκε ο Τσούπρος στο 67'.
Πανελευσινιακός (Δημόπουλος): Γκόμες, Σιλιγαρδάκης, Κρισμάρεβιτς (51′ Εμέκα), Πρίντεμπς, Σακελλαρίου, Τσίγκρος (33′ Κωνσταντινίδης), Κολόκας, Γραικός, Τσούπρος, Αγγελούδης (46′ Σταματάκης), Νίασον
ΑΟ Χανιά (Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Βασιλείου, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Βανκεβάι, Αποστολόπουλος (73′ Γεωργακόπουλος), Σταματής, Βαρούχας, Λάσκαρης.
Καλλονή – Καλλιθέα 2-0
ΓΗΠΕΔΟ: Δημ. Μυτιλήνης
Πρώτη νίκη για την Καλλονή στο Πρωτάθλημα που επικράτησε με 2-0 της Καλλιθέας στη Μυτιλήνη.
Καλύτερη η ομάδα του κ. Γαβαλά προηγήθηκε με τον Γιουκάρη στο 35'. Η Καλλιθέα προσπάθησε να απαντήσει αλλά δεν τα κατάφερε. Αντ' αυτού δέχθηκε και δεύτερο γκολ από τον Λαμπράκη στο 60' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Αχαρναϊκός – Σπάρτη 1-2
ΓΗΠΕΔΟ: Δημ. Αχαρνών
Κισσαμικός – Παναιγιάλειος 2-1
ΓΗΠΕΔΟ: Μάλεμε
Βαθιά βαθμολογική ανάσα για τον Κισσαμικό που επικράτησε με 2-1 του Παναιγιαλείου ο οποίος έχασε μετά από πέντε αγωνιστικές.
Ο Ν' Γκουέμ στο 45' άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ. Ο Κρητικός για την ομάδα του Αιγίου ισοφάρισε στο 54' προσωρινά για να χαρίσει τη νίκη στην Κρητική ομάδα ο Στογιάνοφ στο 65'.
Κισσαμικός (Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέρζος, Παντελάκης, Γιαλούσης, Τσοντάκης, Ν’ Γκουέμ, Γκούμας, Μαρτίνεθ (85′ Σελινιωτάκης), Κίκε (73′ Ποκόνγκ), Μάντζης (78′ Μίλιτς), Στογιάνοφ.
Παναιγιάλειος (Σπανός): Γκαραβέλης, Στίκας, Ντέμο (26′ λ.τρ. Παναγιώτου), Ρότα, Μωυσίδης (70′ Τσότρας), Μπούζας, Καζναφέρης, Σκαρτσίλας, Ταουσιάνης (46′ Γκούφας), Κρητικός, Τσιλιγγίρης.
Πανσερραϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0
ΓΗΠΕΔΟ: Δημ. Σερρών
Μοιρασιά στις Σέρρες όπου ο Πανσερραϊκός έμεινε στο 0-0 με την Αναγέννηση Καρδίτσας η οποία τσίμπησε ακόμα έναν βαθμό εκτός έδρας.
Μοιρασμένο το ματς με τον γηπεδούχο πάντως Πανσερραϊκό στο τέλος να χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Γκούρτσα.
Πανσερραϊκός (Διλμπέρης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Καψάλης, Βοσκόπουλος, Ρούτσης (55′ Κανούλας), Φουσού (70′ Σιάκκας), Κάκκο, Τσούτσης (68′ Κτιστόπουλος), Τσιμίκας, Γκούρτσας
Αν. Καρδίτσας (Μάγγος): Πρίφτης, Τσόλελας, Μπλέντι, Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Ντεμπελέ (70′ Μπιτέλης), Ντάνκουα, Σμίλτος, Τζέκος (80′ Ντιάτα), Τσιλούλης, Χαλκιαδάκης (52′ λ.τρ. Κρητικός)
Αγροτικός Αστέρας – Αιγινιακός 1-0
ΓΗΠΕΔΟ: Δ. Κοντικάκης
Επέστρεψε στις νίκες ο Αγροτικός Αστέρας, επικρατώντας με 1-0 του μαχητικού Αιγινιακού στον Εύοσμο. Έτσι η ομάδα του Νεντίδη πλησίασε την πρώτη τριάδα μετά την ήττα του Άρη στη Λαμία.
Το γκολ ο Τεγούσης στο 72' σε ένα δυνατό ματς.
Αγροτικός Αστέρας (Νεντίδης): Γιακουμής, Μπουτζίκος, Γκότοβος, Βαφέας, Αργυρίου, Τάι, Χατζής, Μέρντοβιτς (64′ Πάτο), Βουτσιάς, Τεγούσης Φιλίπε.
Αιγινιακός (Βλάχος): Καραγκιόζης, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος, Ζγκούρη, Μπουρντουζάν, Γκατσολάρι, Τσολακίδης (69′ Φασίδης).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Πελατακια της Λαμιας θα ειστε σκουληκια!!!!
Και για όσους πουν για τη διαιτησία: Ναι, ίσως το 2ο πέναλτι να ήταν (το πρώτο δεν ήταν, γελάει ο κόσμος). Αλλά έτσι, δεν θα είχε συμβεί η φάση του 3ου πέναλτι γιατί θα άλλαζε ο ρυθμός του αγώνα. Οπότε ερχόμαστε στην ίδια κατάσταση με τώρα... Θα μπορούσε να το 'χε χάσει νωρίτερα όπως τελικά το έχασε στο 93'. Όπως και να 'χει, πριν μιλήσουμε για αδικία του Άρη, να πούμε οτι χάρησε 2 κίτρινες στον Μπαργκάν (ειδικά η πρώτη είναι ορισμός της κίτρινης, πέταξε την μπαλα πάνω σε αντίπαλο με πρόθεση),... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και τη 2η στον Καράμπελα...
Επίσης, μη ξεχνάμε το πως πήρε ρούλης τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Αιγινιακό, και το πώς κέρδισε Χανιά, Τρίκαλα, ΌΦΗ εντός.... Δείτε τα αυτά, και μετά μιλήστε.
Υ.Γ. Σημείωση προς αποφυγή παρεξηγήσεων: Δεν τα λέω αυτά ούτε επειδή είμαι αεκτζής -και έχω κάθε λόγο να μισώ τον ρούλη-, ούτε λόγω καταγωγής.. Αλλά δεν μπορεί ρε φίλε να μιλά ο ρούλης... Ποιος, ο ρούλης. Ο γαύρος νούμερο 2...
Γιατι ασχολεισαι τοσο πολυ με τον ρουλη ? ;)
Πράγματι, δεν θα'πρεπε, γιατί η ομάδα αυτή είναι κάτι σαν τον Αγροτικό ή την Καλαμαριά (χωρίς παρεξήγηση). Αλλά μιας και ρώτησες, δεν το κανω απο κόμπλεξ. Απλά παρακολουθώ τη Β πολύ. ;)
ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΛΑΜΙΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κρίμα για τον Άρη στεναχωρήθηκα και μου χάλασε και τη διάθεση μέσα την 6αρα. Χαχαχχαχαχαχαχα εκεί εκεί στη Β'Εθνικη για ναι ζωή
Ο Αρης πολυ φοβισμενος απο το φιλικο 4-0 . Ολοι πισω μπας και κλεψει την ισοπαλια . Ανωτερη ομαδα η Λαμια
Δεν πειράζει του χρόνου πάλι.
Ναι, αδικήθηκε ο Άρης. Όχι δύο, αλλά 5 πέναλτι έπρεπε να του δώσει μπας και πετύχει κανένα γκολ, που για 90' ήταν σαν να έβλεπες την Ελευσίνα.
Αναστόπουλε, πατώνεις;; Περαστικά..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Υ.Γ. Να περάσει, δεν βρίζω.
Εκεί, εκεί...