Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ ηττήθηκε με 3-0 σετ από την Παλλήνη, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας. Η Ένωση έτσι υποχώρησε και δεν μπορεί να ελπίζει στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης της βαθμολογίας, αν και πάλεψε αρκετά, ειδικά στα σετ.
Το ματς
Το παιχνίδι από το ξεκίνημα ήταν αμφίρροπο και το σκορ άλλαζε συνεχώς χέρια. Η ΑΕΚ όμως ήταν αυτή που βρέθηκε σε κρίσιμο σημείο κοντά στο να πάρει το σετ (23-24), ωστόσο η Παλλήνη κατάφερε να βρει τις λύσεις να περάσει μπροστά και να φτάσει στο 1-0 στα σετ (26-24).
Στο δεύτερο σετ η Ένωση έδειξε να έχει μπει καλύτερα και με βελτιωμένες ενέργειες στην υποδοχή και το μπλοκ πέρασε μπροστά ακόμα και με 4 πόντους (8-12). Ένα μπακ άουτ της ΑΕΚ, όμως άφησε περιθώριο στους γηπεδούχους να ροκανίσουν τη διαφορά και να ισοφαρίσουν σε 14-14. Από εκεί και πέρα η Ένωση έδειξε να μην μπορεί να αντιδράσει και έμεινε πίσω με 22-16 και τελικά βρέθηκε να χάνει με 2-0 στα σετ (25-16).
Στο τρίτο σετ οι «κιτρινόμαυροι» παρουσίασαν αρκετά προβλήματα σε υποδοχή και μπλοκ, με αποτέλεσμα η Παλλήνη να χτίζει μια διαφορά ασφαλείας (16-11), την οποία κράτησε μέχρι το τέλος και έφτασε στη νίκη με 3-0 σετ.
Τα σετ: 26-24, 25-16, 25-20.
Θυμηθείτε εδώ την εξέλιξη του ματς.
ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
