Απογοητευμένος από την κακή εμφάνιση της ομάδας του και την εκτός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό με σκορ 2-0 παρουσιάστηκε ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου, Αντρέι Γκορμπούνοφ.
«Είναι ντροπή για μας αυτό το παιχνίδι. Χάσαμε όλες τις μονομαχίες. Η δική μου δουλειά είναι να βοηθάω όταν πρέπει. Θα ήθελα να είμαι ο καλύτερος παίκτης όταν είμαστε μπροστά στο σκορ και όχι όταν χάνουμε 2-0. Είμαστε άντρες, πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας και να κάνουμε κάτι άλλο στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό», δήλωσε στην κάμερα της Nova ο 33χρονος Λευκορώσος διεθνής μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Αγρίνιο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
