Quantcast
NEWS
16 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Σαν σήμερα: Ο αγώνας του Βάλνερ, που στέρησε το πρωτάθλημα από την ΑΕΚ (ΦΩΤΟ+VIDEOS)

Ο Ολυμπιακός πριν από ακριβώς 9 χρόνια, στις 3 Φεβρουαρίου του 2008, έφευγε ηττημένος με 1-0 από την Καλαμαριά, και στη συνέχεια πήρε τη νίκη στα χαρτιά... στερώντας από την ΑΕΚ το πρωτάθλημα στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου

Μία από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου γράφτηκε το 2008, όταν ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα στα... χαρτιά από την ΑΕΚ ύστερα από απόφαση της επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την υπόθεση Βάλνερ στο παιχνίδι που διεξήχθη σαν σήμερα στις 3 Φεβρουαρίου του 2008.

Τι είχε συμβεί πριν από 9 χρόνια; Ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε τον -μαχόμενο για παραμονή- Απόλλωνα Καλαμαριάς εκτός έδρας, όπου ηττήθηκε με 1-0 με γκολ του Γιώργου Μπάρκογλου στις καθυστερήσεις (σ.σ. είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του Βάλνερ στο 78΄).

Εκείνη τη στιγμή η βαθμολογία έλεγε: 1ος Ολυμπιακός με 44β., 2ος Παναθηναϊκός με 43 β. και 3η ΑΕΚ με 42β.. Μετά την ήττα του Ολυμπιακού στην Καλαμαριά, οι «πράσινοι» ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τη νίκη με 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, ενώ η ΑΕΚ ηττήθηκε εντός έδρας με 2-3 από τον Πανιώνιο και παρέμεινε στην 3η θέση.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας ΕΔΩ!




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ