Μία από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου γράφτηκε το 2008, όταν ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα στα... χαρτιά από την ΑΕΚ ύστερα από απόφαση της επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την υπόθεση Βάλνερ στο παιχνίδι που διεξήχθη σαν σήμερα στις 3 Φεβρουαρίου του 2008.
Τι είχε συμβεί πριν από 9 χρόνια; Ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε τον -μαχόμενο για παραμονή- Απόλλωνα Καλαμαριάς εκτός έδρας, όπου ηττήθηκε με 1-0 με γκολ του Γιώργου Μπάρκογλου στις καθυστερήσεις (σ.σ. είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του Βάλνερ στο 78΄).
Εκείνη τη στιγμή η βαθμολογία έλεγε: 1ος Ολυμπιακός με 44β., 2ος Παναθηναϊκός με 43 β. και 3η ΑΕΚ με 42β.. Μετά την ήττα του Ολυμπιακού στην Καλαμαριά, οι «πράσινοι» ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τη νίκη με 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, ενώ η ΑΕΚ ηττήθηκε εντός έδρας με 2-3 από τον Πανιώνιο και παρέμεινε στην 3η θέση.
Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας ΕΔΩ!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΚΑ..ΧΑΡΤΙΝΟ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΑ.. Η ΧΑΡΤΟΛΕΒΕΝΤΙΑ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΥΣΤΗ..ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΟΙ ΧΑΡΕΣ ΣΑΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡ
Το πρωταθλημα αυτο ειναι δικο μας (ηθικα και νομικα) και πρεπει να ασχοληθει η ΠΑΕ σοβαρα με το θεμα... Να το παρουν και να γινει κανονικη φιεστα με τους παιχτες του 2008.
Για μένα το πρωτάθλημα χάθηκε από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Άρη 1-1, ενώ ήταν ήδη σε εξέλιξη η υπόθεση Βάλνερ. Μετά από αυτό δεν ήταν πια στο χέρι μας το πρωτάθλημα.
Το έχω ξαναπεί.. Πρέπει να ασχοληθούμε με το θέμα και να πάρουμε αυτό το πρωτάθλημα.. Κανονικά και με το νόμο. Να βγάλει αποφαση η επο και να πάει στα γραφεία του οσφπ, να πάρει τη κούπα και να τη φέρει οακα να γίνει κανονικά φιέστα με όλους τους παίχτες του 2008.-
Ευχαριστω το Θεο καθε μερα που ειμαι ΑΕΚ.
Σωστά όλα όσα λέμε και μπράβο μας που δεν κάναμε ένσταση στον αστέρα Τρίπολης αλλά επίσης εκείνη τη χρονιά κάναμε και τρεις σημαντικές γκέλες εντός πανιωνιο (ηττα) παο και άρη (ισοπαλία) αφού είχαμε προηγηθεί κιόλας και με προπονητή τον μπαγεβιτς ο Άρης.απίστευτα πραγματα..φανταστείτε να ήθελε ο γυρος το πρωτάθλημα και να έπαιζε με ομάδα του λεμονη πχ..θα το έχανε ποτε;και το χάσαμε και από τον Ιωνικο του βλαχου..άλλος ΑΕΚτζης αυτος
Ας μην ασχολούμαστε πλέον άλλο με εκείνη την χρονια και να κατηγουρουμε τον γαυρο ότι μας διέλυσε. Για να σε διαλυσουν πρέπει να είσαι μικρότερη ομάδα. Οσοι το πιστεύετε κάνετε μικρή την ΑΕΚ. Η επόμενη χρονιά έφερε Κυριάκο μαιστοροβιτς σκοκο μπλανκο τζεμπουρ μια χαρά ομάδα είχαμε . Η καταστροφή άρχισε με τους δωνη μπασινα που ήρθαν για ηγετες. Ο μπασινας ήταν παλαιμιμαχος και ο δωνηΣ δεν έκανε για πρωταθλητισμο. Η συνέχεια γνωστή. .
Το πρωτάθλημα που αν είχαμε πάρει, θα έμενε ο Ντέμης, θα τον είχαμε Θεό και δεν θα είχαμε φαληρίσει...
Ε Ε Ένσταση
Ποιος ξερει που θα ειμασταν τωρα αν το παιρναμε και τυπικά εκείνο το πρωτάθλημα.
Το μεγαλύτερο πλήγμα στη σύγχρονη ιστορία της ΑΕΚ μετά το γκρέμισμα του γηπέδου.Χυδαία απόφαση που έφερε την αρχή του τ΄έλους.
ΞΕΦΤΙΛΕΣ εχετε βρωμησει το Ελληνικο ποδοσφαιρο,ενα καρκινομα είσαστε,ειμαι περηφανος που ειμαι ΑΕΚ
ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΒΑΛΕ ΡΕ ΤΙΓΡΗ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ
Θρυλε γερά γερά και παρτο στα χαρτιά!!