Quantcast
NEWS
3 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πέφτουν οι υπογραφές για Super League και «Σουρωτή»

Η εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη πήρε το χρίσμα για τη κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η εφημερίδα LIVE SPORT σε δημοσίευμά της αναφέρει πως την επόμενη εβδομάδα η SuperLeague θα υπογράψει με την εταιρεία “Σουρωτή” για την ονοματοδοσία του πρωταθλήματος.

Τον περασμένο Οκτώβριο η εταιρεία “Dimera” του Ιβάν Σαββίδη είχε λάβει το πράσινο φως για την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος. Η συγκεκριμένη εταιρεία πλέον δεν υφίσταται, αφού είχε δημιουργηθεί για την τηλεοπτική άδεια.

Έτσι, η SuperLeague θα υπογράψει με τη “Σουρωτή”, θα βάλει στα ταμεία της 2.25 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν και πλέον το πρωτάθλημα θα ονομάζεται “SuperLeagueΣουρωτή”.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ