Για μια ΑΕΚ που θα ακολουθήσει έναν συγκεκριμένο δρόμο μίλησε ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου, μετά το εμφατικό 6-0 της Ένωσης και την πρόκριση στους 8. Ο Ισπανός είπε αναλυτικά:
Για το ματς και αν τον ικανοποιεί ή... ανησυχεί το 6-0: «Κάναμε καλό ματς επιθετικά και αμυντικά. Αυτός είναι ο δρόμος που θα ακολουθήσουμε, αν δεν τα καταφέρουμε, θα έχουμε κάνει λάθος. Πιστεύω ότι το ματς πήγε καλά λόγω της δικής μας απόδοσης και όχι αυτής του Λεβαδειακού. Είναι μόνο ένα ματς όμως, έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε».
Για το τι θέλει να προσθέσει αμυντικά ή και επιθετικά στην ομάδα, με βάση την αμυντική βελτίωση των τελευταίων αγώνων: «Στο ποδόσφαιρο πρέπει να υπάρχει ισορροπία σε άμυνα-επίθεση και το γεγονός ότι δεν κάνουν ευκαιρίες οι αντίπαλοι είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνουν οι παίκτες μου. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι στη θέση που είμαστε τώρα. Θέλω μια ομάδα με φιλοδοξία που να τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι».
Για τους Βάργκας, Μπακασέτα και φυσικά το ντεμπούτο του Αραούχο: «Οπως είπα και πριν, σε μια ομάδα που δουλεύει με φιλοδοξία υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Ολοι οι παίκτες προσπαθούν να αποδείξουν, είμαι χαρούμενος για την προσπάθεια τους και με βάση την προσπάθεια τους θα πάρουν και χρόνο συμμετοχής.
Σε ό,τι αφορά τον Αραούχο, πιστεύω ότι προέρχεται από μεγάλο χρόνο χωρίς να είναι σε δραστηριότητα. Εβαλε δύο γκολ αλλά θέλω ακόμη περισσότερα και πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Σε αυτη την ενδεκαδα Μπαρκας Γκαλο Βρανιες χωρανε.Οι υπολοιποι πρεπει να παλεψουν πολυ
για Μπάρκα-Βράνιες συμφωνώ αλλά για Γκάλο γιατί;
Eχει δικιο ο Μανολο και σε αυτο.....ο Αραουχο μπορει να εβαλε δυο γκολ αποψε αλλα ηταν και τα δυο παρε βαλε απο στημενα του Βαργκας!!!
Θα πει καποιος και δεν ειναι συμαντικο αυτο??... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Βεβαιως και ειναι.....απλα πιστευω και εγω εχοντας παρακολουθησει τον Αραουχο την χρονια της ανοδου της Λας Παλμας.....οσο παραλογο και αν ακουγεται οτι ηταν μετριος για τα στανταρ του αποψε!!!
Υ.Γ. Αλλος Χιμενεθ ειναι αυτος που ηρθε στην ΑΕΚ τωρα σε σχεση με τον Χιμενεθ του 2010...πιο ηρεμος, πιο εμπειρος, πιο κατασταλαγμενος!!!
Υ.Γ.2 Ελπιζω να ειδαν και οι τυφλοι αποψε οτι ο Μπακασετας ειναι δεκαρι και μονο δεκαρι....δεν ειναι ουτε χαφ, ουτε φορ, ουτε εξτρεμ......δε πειραζει ας κατσει λιγο παγκο ο Μανταλος καλο θα του κανει!!!
Επειδη τα λεω παντα μετα απο νικες....
τα απο τις ικανοτητες του....ειναι αλλη μια περιπτωση αραβιδη....δεν εχει την ποιοτητα να παιξει βασικος σε ΑΕΚ που παει για πρωταθλημα....δυστυχως....εκτος απο ενα δυνατο σουτ δεν εχει τιποτα αλλο.
??μπαρμποσα!!!!!!τραγικο......ο βαργκας καηκε για να παιζει ο μπακασετας.......στην αρχη της χρονιας....αδικο...και ειχε ξενερωσει....με τα λεφτα που περνει δεν μπορεις να βρεις καλυτερο....πρεπει να μεινει......μεχρι και ο ντιμτακ ηταν καλος σημερα....και ο κολο καλος....ολοι καλοι...και ο ανεστης....
ερ....10αρι....και δεξι εξτρεμ θελουμε μονο απο το πανω ραφι....λαζαρος...βαργκας αλλαγες των εξτρεμ....μανταλος αινταρεβιτς...του 10ου...πεκχαρτ...γιακουμακης του φορ...στα χαφ ειμαστε κομπλε....το ελεγα και οταν η ομαδα σερνοταν πως αν παρουμε φορ και αρ μπακ καλο το ροστερ που εχουμε μπορει να βγει πρωτο στα πλει οφ και να παρει το κυπελλο....οτιδηποτε αλλο θα ειναι αποτυχια πλεον...Α...και ο στοπερ που πρεπει να ερθει θα εξαρτηθει απο τον τσιγκρινσκι..αν ειναι καλα αυτος...δεν θα χρειαστει και πολυ χρημα για τον καινουργιο...ειναι ευκολο να βρουνε στοπερ με λιγα λεφτα οπως ο βρανιες π.χ.
Για τον χιμενεθ εχεις δικιο....απο οσους εχουν ερθει επι μελ ειναι ο καλυτερος....και ας εχουν καποιοι τον αστειο πογιετ σε εκτιμηση.
Για τον μπακασετα ομως αδερφε διαφωνω....και ας παρω πολλα αρνητικα....
Το παιδι δεν κανει για την ΑΕΚ.....οσο για 10αρι.....με τιποτα δεν ειναι.....οχι οτι ειναι ο μανταλος....το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ λεω πως ο μανταλος η μονη θεση που πρεπει να παιζει ειναι στο κεντρο χαμηλα....με 10αρι μπροστα του.
Με τον μπακασετα βλεπω πως πολλοι θελουν να βγει ο παικτης...ανεξαρτη
Ολη την δουλεια σημερα την κανανε οι λατιν...
Και ο μανταλος αν αγωνιζοταν και εκεινος θα ειχε καλη αποδοση......απο κει και περα....καποιοι αναπολουνε!!!!!???
Μια νικη καναμε...μπραβο στην ομαδα γιατι μετα απο καιρο ειδαμε και μπαλα......αλλα οπως λες και εσυ...μην μας τυφλωνει...και αλλαζουμε τα αυτονοητα....και αυτα ειναι οτι ο μπακασετας....ο κολο...ο λαμπροπουλος....ο κολοβετσιος...ο ανεστης....ο ντιντακ δεν κανουνε για την ΑΕΚ...τουλαχιστον για βασικοι....εγω πιστευω ουτε για αλλαγες ...
Το ευχαριστο ειναι πως το καλοκαιρι με 3 μεταγραφες καλες χτυπαμε σοβαρα πλεον το πρωταθλημα....στοπ
Αδερφέ μου μου φαίνεται αδιανόητο να θεωρείται μέτριος ο μόνος Έλληνας παίκτης που έχει σουτ πέραν ίσως του Φορτουνη, παρατήρησε προσεκτικά την φάση, κοιτάει την γωνία και στέλνει την μπάλα εκεί! Και λέμε δεν κάνει; Στην φάση που βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα στο 0-1, αδειάζει τον τερματοφύλακα και σκοράρει! Και λέμε δεν έχει τπτ άλλο; Προσωπικά βλέπω έναν παίκτη με υψηλότερο ταβάνι από αυτό του Μάνταλου... Φιλικά πάντα
Σουτ ...το καλυτερο εχει ο ταχτσιδης για μενα.
Αυτο που λεω εγω ειναι να μην νομιζουμε πως με μια νικη ...ξαφνικα γινανε ολοι παικταραδες.Ο καθενας εχει τα δικα του κριτηρια και ειναι σεβαστα.Μακαρι το παιδι να κανει μεγαλη καριερα.Αυτα που ξερω εγω τα λιγα απο μπαλα με οδηγουνε στο συμπερασμα οτι ο μπακασετας οχι ...δεν ειναι σε καμια περιπτωση 10αρι.Ειναι 2ος επιθετικος για μενα.Και η χρησιμοτητα του στην ΑΕΚ ειναι να μπαινει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αλλαγη οταν δεν υπαρχει σκορ νικης με ομαδες οπως η λειβαδια .Και σε καμια περιπτωση δεν μπορει η ΑΕΚ να στηριχθει σε αυτον σε θεση οπως το 10αρι που εγραψε ο φιλος.Στο σημερινο ποδοσφαιρο ταχυτητα και τεχνικη μαζι με την φυσικη κατασταση παιζουν το σημαντικοτερο ρολο.......και εγω σε ΑΕΚ πρωταθλητρια δεν πιστευω οτι θα παιζει ο οχι μονο ο μπακασετας...ουτε ο μανταλος 10αρι.
Εκει θελουμε μεταγραφη μεγαλου παικτη.
έγραψες ...!
Ένα μόνο έχω να πω γ.... στε τον φουστη τον ολ......... Κο
me auton fagame 6 sto tigani me tous misous stimenous......tha pari ekdikisi se liges meres,den kserw an tous valoume polla alla tha tous paroume eukola!!!!!sinexise ti doulia sou manolo,fortsa aekara!!!!!
Εντάξει, ο Μανόλο δεν ειναι Βαλβέρδε, δεν χάρηκα και τόσο που επέστρεψε ,ενθυμούμενος την εξάρα από τον γαυρο και την τεσσαρα από τον Βόλο, ειναι όμως ...κανονικός προπονητής.Ξαναλέω:ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.Ας ελπίσουμε οτι θα διδαξει τακτική ,ανάπτυξη και θα δωσει προσωπικότητα στην ομάδα.Χαίρομαι ιδιαίτερα που βάζει τους μικρούς.Σήμερα ήταν η μέρα του Αραούχο, αλλά νομίζω ο βάργκας ηταν όλα τα λεφτά.Αν μάς δώσει τη νίκη με τον γαυρο ,θα αρχίσω να τον συγχωρώ.
Στο ξαναλέω ειναι μεγαλο λαθος και οχι μονο δικο σου να βγάζεις συμπεράσματα για τον χιμενεζ απο το προηγουμενο πέρασμα του απο την ομαδα.. Ηταν εντελως ειδικών συνθηκών προπονητης και ηταν εντελως διαφορετικός ο ρόλος του απο την στιγμη που δεν υπηρχε διοικηση και ηταν ολοι απλήρωτοι.. Ειναι τραγικό να συγκρίνεις τον χιμενεζ του αδαμιδη με τον βαλβερδε του κοκκαλη και του μαρινακη και κυριως του πρώτου χρονου που αγόραζε τα παντα για να παραμυθιάζει τους γαυρους και να ξεχάσουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τον κοκκαλη.. Αν θελεις να τους συγκρίνεις να το κάνεις με τον χιμενεζ της σεβίλλης.. Δεν θα βρεις ουτε ενα στοιχείο που να συνηγορεί σε αυτο που έγραψες.. Ο χιμενεζ με την επιστροφη του στην ΑΕΚ βρισκει για πρωτη φορα τις κατάλληλες συνθηκες μετα την φυγή του απο την σεβιλλη ωστε να ξαναβρεθεί στα ιδια επιπεδα που ηταν τοτε σαν προπονητης.. Αν γινει αυτο.. πίστεψε με δυσκολα θα ξαναθυμηθείς τον βαλβερδε.,
Απλά να θυμήσω, επειδή συχνά αναφέρεται εδώ η εξάρα από τον γαύρο, ότι εκείνο το παιχνίδι ήταν 200% στημενο άλλο τους παίχτες μας που τότε απλήρωτοι. Και έτσι πήραν κανένα φράγκο. Δεν γραψίματος θέμα Μανόλο.
Μανολο τοσο γρηγορα να αλλαξει το κλιμα δεν το περιμενα. Εχω παιξει μπαλα επαγγελματικα και ξερω οτι αλλο να το λες και αλλο να το κανεις.
Φυσικα βοηθησε και η διοικηση αλλα εχεις το μεγαλυτερο μεριδιο στην ανακαμψη της ομαδας.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Συγχαρητηρια και αμα το πας ετσι μεχρι το τελος θα σε παρακαλαμε να μεινεις
Παιδιά δεν είναι μόνο το ψυχολογικό που έχει αλλάξει. Είναι άδικο να το λέμε αυτό. Έχει αλλάξει μέσα σε 2 εβδομάδες η λειτουργία της ομάδας. Σήμερα άσχετα από το αποτέλεσμα έβλεπες την ανάπτυξη της ομάδας και έλεγες τη σχέση έχει η ομάδα αυτή με την ομάδα προ Μανόλο. Δεν είδαμε γιόμες. Ακόμα και ελάχιστες σέντρες. Παιχνίδι με τη μπάλα κάτω, πίεση ψηλά, τριγωνάκια και προσπάθεια για ορθολογικό ποδόσφαιρο.
Θαυματοποιο;;;;οχι. Προπονητης ;;;;ΝΑΙ!!!!! Αν δωσεις σε μπογιαζη μπογια κ πινελο θα σου βαψει τοιχο. Αν δωσεις σε ζωγραφο θα κανει πινακα. Μπορει οχι την Μονα Λιζα αλλα σιγουρα πινακα....Μ ε τα ιδια υλικα του εμμονικου Τιμουρ κ του ανεκδοτου Μοραις ο Μανολο σιγουρα ΔΕΝ βαφει τοιχους.....
Τα πράγματα ειναι απλά.... Ενας κανονικός προπονητής , κάνοντας τα αυτονόητα και εμπνέοντας τους παίκτες του , παίρνει απ αυτούς το μέγιστο , και εμφανίζεται στο γήπεδο η κανονική Α.Ε.Κ. που όλοι θέλουμε ...
Τι εγινε ρε παιδια τωρα καλος ο Χιμενεθ?? ,οταν ελεγα οτι ειναι ο μονος που μπορει να μας φτιαξει εδω κραζατεε
like και μονο για το nickname..
Τα ίδια είπα και εγώ όταν ήρθε και πήρα dislike και για του χρόνου.
ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!
ΕΔΩ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΜΑΝΟΛΟ!
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!
Μανολο σε πιστεψα και τοτε σε πιστευω και τωρα εισαι προπονητης σωστος και ξερεις να κρινεις ποιος θα παιξει και που εκανες τα αυτονοητα που φωναζουν απο το καλοκαιρι ποια πρεπει να ναι και δν κανεις πειραματα θεσεων οπως καποιοι...πολυ "επιτυχημενοι"προπονητες κατα τα λεγομενα τους που λενε οτι καναν δουλεια το καλοκαιρι..Μανολο συνεχισε την ντοπα σου στους παικτες θα σε πιστευω συνεχεια οπως εκανα και τοτε!!!!
Μην τυχον και αφησετε αυτον τον ανθρωπο να φυγει. που σιγουρα δεν θελει.
μακαρι να πας καλα και να σε κρατησουμε και του χρονου !!!
Συγχαρητήρια για τον θρίαμβο!!! με τέτοια παιχνίδια γράφεται ιστορία και γεννιούνται ΑΕΚτζήδες...
ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ...
Θα ήθελα μία ενημέρωση απ το site στο κατά πόσο έχουνε γίνει συζητήσεις με τον Βάργκας ,για την ανανέωση του..
Υ.γ θέλω αυτόν τον παίκτη στην ΑΕΚ και του χρόνου
Υ.γ2 ελπίζω η διοίκηση να κάνει ότι μπορεί για να τον ανανεώσει...
αν ξεκινήσεις Μπακατσετα στη θεση του μανταλου θα σε παραδεχτω............
Ρε πως αλλάζουν τα πράγματα! Από εκεί που κάποιοι εδώ μέσα επάθαν ντουβρουτζά, όταν ήρθε τώρα όλοι τον αποθεώνουν. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.
Μπραβο manolo μακαρι να μεινεις χρονια στην ΑΕΚΑΡΑ
Μ αρεσεις manolo
Που ησουν ρε Μανολο τοσο καιρο;;;; Επιτελους βλεπουμε την ΑΕΚαρα που ξεραμε παντα......ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΘΟΣ και ΝΙΚΗ
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΝΟΛΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΡΑΒΟ