LIGUE 1’-22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τουλούζ-Σεντ Ετιέν: 0-3
(Ρου 9’ πεν., 67’ πεν., Μονέ Πακέ 55’)
Μεγάλο διπλό με 3-0 πέτυχε η Σεντ Ετιέν επί της Τουλούζ.
Ο Ρου άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 9ο μόλις λεπτό ενώ στο 47’ η Τουλούζ έχασε τον Σομάλια με κόκκινη. Ο Μονέ Πακέ έκανε το 0-2 στο 55’ και ο Ρου ξανά με πέναλτι στο 67’ διαμόρφωσε το 0-3.
Νις-Γκινγκάμπ: 3-1
(Πλεά 11’, Σερί 38’, Μπαλοτέλι 87’-Μπριάν 63’)
Την πρώτη της νίκη για το 2017 πέτυχε η Νις καθώς κέρδισε με 3-1 την Γκινγκάμπ και επέστρεψε στην κορυφή αν και η Μονακό έχε ματς λιγότερο.
Η Νις άνοιξε το σκορ με τον Πλεά στο 11’ λεπτό και στο 38’ έκανε το 2-0 με τον Σερί. Ο Μπριάν μείωσε σε 2-1 στο 63’ αλλά ο Μάριο Μπαλοτέλι διαμόρφωσε το 3-1 στο 87’.
Παρί-Μονακό 1-1 (Καβάνι 84', Σίλβα 90+4')
Η Μονακό σόκαρε την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού σκόραρε στις καθυστερήσεις με τον Σίλβα και πήρε το 1-1 στο ντέρμπι του Πρωταθλήματος. Με αυτό το αποτέλεσμα διατηρήθηκε στο συν τρία από την Παρί η Μονακό και πλέον έχει συγκάτοικο τη Νις στην κορυφή της βαθμολογίας.
Το σκορ άνοιξε ο Έντισον Καβάνι με πέναλτι στο 84ο λεπτό, ενώ ο Μπερνάντο Σίλβα δοκίμασε το πόδι αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και έκανε το 1-1 στις καθυστερήσεις (90+4'). Το αποτέλεσμα αυτό ήταν και το τελικό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
