FOOTBALL LEAGUE
13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Απόλλων Σμύρνης – Λαμία 1-0
ΓΗΠΕΔΟ: Ριζούπολης
Ντέρμπι με τα όλα του στη Ριζούπολη όπου ο Απόλλωνας επικράτησε με 1-0 της Λαμίας και παρέμεινε μόνος πρώτος στο βαθμολογικό πίνακα της Football League.
Από επεισόδια στις εξέδρες με τους φίλους της Λαμίας και την Αστυνομία σημαδεύτηκε η αναμέτρηση.
Στα αγωνιστικά, ένα γκολ του Ρομάνο στο 13ο λεπτό με κεφαλιά ήταν αρκετό ώστε η Ελαφρά Ταξιαρχία να πάρει το τρίποντο.
Από το 70' με δέκα παίκτες έπαιζε η ομάδατου Μπάμπη Τεννέ μιας και αποβλήθηκε ο Πεταυράκης με δύο κίτρινες κάρτες.
Απόλλων Σμ. (Μάντζιος): Ταΐρης, Πάνος, Βαλεριάνος, Μπαρτολίνι, Δεληζήσης, Κονέ, Ντάσιος, Αλμπάνης (61′ Κάσσος), Σιατραβάνης, Ρομάνο (61′ λ.τρ. Τσιάρας), Πετρόπουλος.
Λαμία (Τεννές): Τσέναμο, Σπυρόπουλος (82′ Αυγενικού), Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Μπλάζιτς, Όμο, Βασιλόγιαννης, Καραγιάννης (34′ Τζόκιτς), Βάντερσον (65′ Φερφελής), Ντουρμισάι.
ΑΟ Τρίκαλα – Πανελευσινιακός 4-0
ΓΗΠΕΔΟ: Δημ. Τρικάλων
Την απέλπιδα προσπάθειά της για να κυνηγήσει την άνοδο συνεχίζει ο ΑΟ Τρικάλων που επικράτησε του αδύναμου Πανελευσινιακού με 3-0 στο Δημοτικό Στάδιο και ανέβηκε στους 18 βαθμούς.
Μόλις στο 13' ο Αρναρέλλης άνοιξε το σκορ με σουτ. Ο Κουσκουνάς στο 33' με πλασέ έκανε το 2-0 για να ανεβάσει στο 37' το δείκτη του σκορ ο Μουμίν. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε και το μόνο που άλλαξε είναι ο δείκτης του σκορ μιας και ο Μαρουάκης στο 72' διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
ΑΟ Τρίκαλα (Βοσνιάδης): Αθανασόπουλος, Μπαϊκαρά, Γκόλιας, Λεάντρο (59′ Βέρτζος), Σαρακατσάνος, Μουμίν, Αρναρέλλης (55′ Ρομπέρ), Ριζογιάννης (67′ Μαρουκάκης), Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς.
Ελευσίνα (Δημόπουλος): Μακρυωνίτης, Ακούζιε (46′ Κορομηλάς), Πρίντεμπς, Τσίκρος, Γραικός, Δημόπουλος, Κωνσταντινίδης, Κασνέτση, Αγγελούδης (61′ Πάσχος), Αρναούτογλου (46′ Παλαιολόγος), Νιασόν
ΑΟ Χανιά – Καλλονή 4-0
ΓΗΠΕΔΟ: Δημ. Ελευσίνας
Τεσσάρα παραμονής για τα Χανιά που διέλυσαν μέσα σε ένα ημίχρονο(!) την ουραγό Καλλονή στην Ελευσίνα (δεν πήρε το παραχωρητήριο για να παίξει στην έδρα της η ομάδα της Κρήτης).
Στο 9' ο Σταματής άνοιξε το σκορ. Στο 22' ο Βαρούχας έκανε το 2-0 για να κάνει ο Φουρλάνος στο 42' το 3-0.
Στις καθυστερήσεις του α' μέρους ο Αποστολόπουλος έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.
ΑΟ Χανιά (Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης (61′ Γεωργακόπουλος), Δαμιανάκης, Βασιλείου, Ντούμος, Φουρλάνος, Ηρακλής, Αποστολόπουλος (82′ Ρούνεϊ), Σταματής (69′ Κοζάκης), Βαρούχας, Τσουκάνης
Καλλονή (Γαβαλάς): Παπάζογλου, Ζουλιώτης, Ευαγγελιδάκης, Ρεπετσάς, Σάββα, Γιουκαρής, Αποστόλου, Λίταινας, Λαμπράκης, Σοφιάνης, Φράγκος
Καλλιθέα – Κισσαμικός 2-0
ΓΗΠΕΔΟ: Δημ. Καλλιθέας
Η Καλλιθέα επικράτησε με 2-0 του Κισσαμικού εντός έδρας και ανάσανε βαθμολογικά. Στο τελευταίο 20λεπτο μπήκαν και τα δύο τέρματα με την ομάδα του Νίκου Κουρμπανά να εκμεταλλεύεται την κούραση των Κρητικών και με τον Γουόρντεν στο 70' και τον Σταματάκο στο 86' πήρε τη νίκη.
Καλλιθέα (Κουρμπανάς): Σταυριανός, Συριόπουλος, Πάτας, Τσώνης, Λεβέντης, Γκίνη, Σμυρλής (53′ Ταμπάκης), Τσίπρας, Μπέλης, Σταματάκος, Γουόρντεν (79′ Κατσικογιάννης).
Κισσαμικός (Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Μπολάκης, Παντελάκης, Γιαλούσης, Σελινιωτάκης, Γκούμας, Κίκε (72′ Στογιάνοφ), Μαρτίνεθ (83′ Βλάχος), Θέος (66′ Ποκόνγκ), Μάντζης
Σπάρτη – Πανσερραϊκός 3-0
ΓΗΠΕΔΟ: Δημ. Σπάρτης
Επιτέλους νίκη για την Σπάρτη. Η ομάδα της Πελοποννήσου επικράτησε με 2-0 του Πανσερραϊκού και έβαλε τέλος σε ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Έξι αγωνιστικές είχαν να γευτούν τη νίκη οι Λάκωνες που με τέρματα του Ηλιόπουλου στο 33' και στο 44' έδωσε αέρα δύο τερμάτων πριν την συμπλήρωση των πρώτων 45 λεπτών.
Στο 59' ο Μπουντόπουλος με ωραίο σουτ απλά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα(3-0).
Δοκάρι είχε για τα "λιοντάρια" ο Γκούρτσας στο 15' και αν είχε σκοράρει θα είχαμε δει άλλο ματς.
Σπάρτη (Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης, Γιαννίτσης, Γκαλίτσιος, Κοτσαρίδης (66′ Οικονομόπουλος), Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Λώττας (57′ Κατσίκης), Μπουντόπουλος (75′ Χάδιαρης), Ροβίθης, Ηλιόπουλος.
Πανσερραϊκός (Διλμπέρης): Μέλκας, Παπατζίκος, Στέβιτς, Λαντο, Ιωαννίδης, Τσελεπίδης, Τσιμίκας, Κακό, Τσούτσης, Σιάκκας, Γκούρτσας.
Παναιγιάλειος – Αιγινιακός 1-1
ΓΗΠΕΔΟ: Δημ. Αιγίου
Τσίμπησε βαθμό στο Αίγιο ο Αιγινιακός που ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Παναιγιάλειο.
Η ομάδα του Αιγινίου προηγήθηκε με τον Μπουρντουζάν στο 32'. Στη συνέχεια αμύνθηκε μαζικά, πρσπάθησε να κρατήσει τη νίκη. Πρώτα απειλήθηκε με το δοκάρι του Γκούφα και εν τέλει δέχθηκε την ισοφάριση στο 53' με τον Σκαρτσίλα.
Τουλάχιστον η ομάδα του Βλάχου κράτησε τον βαθμό και έφυγε με... κάτι από το Αίγιο.
Παναιγιάλειος (Σπανός): Στρέζος, Στίκας, Ντέμο, Ρότα, Καζναφέρης, Μπούζας, Μωϋσίδης, Γκούφας (68′ Ξόμπλιος), Τσιλιγκίρης, Σκαρτσίλας Κρητικός (85′ Βουτσιώτης)
Αιγινιακός (Βλάχος): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζίτζογλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος, Ζγκούρη (79′ Τσολακίδης), Γκατσολάρι, Σκραπάρας (68′ Ρανγκέλοφ), Μπουρντουζάν
Αν. Καρδίτσας - Αγροτικός Αστέρας 2-0
ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Καρδίτσας
Την έκπληξη της αγωνιστικής έκανε η Αναγέννηση Καρδίτσας που επικράτησε με 2-0 του Αγροτικού Αστέρα που πάντως παρέμεινε στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Οι κιτρινόμαυροι με τέρματα του Τζέκου στο 2' και Τσιλούλη στο 5' σημείωσαν μία μεγάλη νίκη με την οποία συνεχίζουν την μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Πολύ δυνατό ματς με αρκετές μονομαχίες και αρκετές κάρτες από τον διαιτητή Συμεωνίδη.
Αναγέννηση Καρδίτσας (Μάγγος): Πρίφτης, Τσόπελας, Μπλέντι, Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Ντεμπελέ (83′ Καραγιάννης), Ντάνκουα, Σμίλτος, Τζέκος, Τσιλούλης, Κρητικός (27′ λ.τρ. Τζάνης).
Αγρ. Αστέρας (Νεντίδης): Γιακουμής, Αργυρίου, Γκότοβος, Μπουτζίκος (72′ Φιλίπε), Κουκόλης, Θεοδωρίδης (61′ Πάλλας), Τεγούσης, Τριανταφυλλάκος, Γκέσιος, Δεινόπαπας, Βουτσιάς.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Αν μετά και απο αυτόν τον αγώνα, υπάρχει κόσμος που πιστεύει οτι η Λαμία ανήκει στο σύστημα, τότε υπάρχει 'θέμα'....