Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς εθεάθη σήμερα πριν από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στη σουίτα των επισήμων του ΟΑΚΑ, όπου συνομιλούσε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς την ώρα που οι ομάδες έκαναν την προθέρμανσή τους. Όμως, δεν είδε το παιχνίδι, καθώς λίγο πριν από τη σέντρα, αποχώρησε από το γήπεδο. Όπως διευκρινίστηκε, η ξαφνική αποχώρησή του οφείλονταν σε οικογενειακό ζήτημα που προέκυψε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Δεν θα φυγη αδερφε , θα τον βαλσαμωσουν και θα τον βαλουν διπλα στα τροπαια ...!!!
Από την ομάδα πότε φεύγει?
Οταν Θα φυγει και ο Μελ.
Εσυ ποτε με το καλο;;;
ποτε
δεν υποστηριζω κανεναν μπαγεβιτς αλλα θα πω κατι αλλο ομως που το λεμε ολοι οτι γονατισε ολοκληρη ελλαδα με τον 007 εγιναν αισχη δεν θα γονατιζε η αεκ ρε παιδια μην λεμε οτι θελουμε
Άσχετο,αλλα φανταστείτε μακροπροθεσμα στην ΑΕΚ ελληνικη εντεκαδα:Μπαρκας,Κατράνης,Ρισβάνης,Χαντάκιας,Μύγας,Γαλανοπουλος,Τσελιος,Βλαχομήτρος,Λημνιός,Μεληκιώτης,Γιακουμακης.
Αρκετα τραβηγμένο σενάριο το ξέρω πως είναι λίγο δύσκολο να εξελιχθούν όλοι και να γίνουν αρκετά κλοι ωστε να ηγηθούν στην εντεκάδα της ΑΕΚ,αλλα αυτο που θέλω να πω είναι οτι αν επενδύσουμε αρκετά τώρα,και οι μισοι να εξλιχθούν η ομάδα θα βγει κερδισμένη έχοντας και έντονο ελληνικό στοιχείο.
...και φουλ για φούντο!! Πλάκα μας κάνεις ρε άνθρωπε?
Αυτο ακριβως ειναι και το ονειρο των Πανιωνιων ....
Δυστυχώς φίλε το ελληνικό ποδόσφαιρο, κυρίως από υπαιτιότητα των γαυρων, βρίσκεται σε μια περίοδο που παράγει μέτριους εως καλούς ποδοσφαιριστές. Όχι πολύ καλούς, όχι παικταράδες. Η πρόθεση της ΑΕΚ να χρησιμοποιεί Έλληνες παίκτες θα βοηθήσει κάπως την κατάσταση, αλλά δε νομίζω ότι θα δούμε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές ευρωπαϊκού επιπέδου για τα επόμενα 5-6 χρόνια.
Αυτος ειναι ο κυριος ευεργετης του ολυμπιακου ειτε το θελετε ειτε οχι.Τα υπολοιπα ειναι απλα οδοντοκρεμες.κουαξ
Κοιτα να βρεις κανενα ευεργετη για το μυαλό σου άνοστε
Δεν θα ασχοληθώ με όσους βρίζουν τον Ντούσκο που είναι 2 κατηγορίες, παιδάκια που δεν είδαν ποτέ τίτλο με την ΑΕΚ και κάποιοι που κάνουν σαν απατημένες γκόμενες. Το θέμα είναι τι ειπώθηκε μεταξύ Τίγρη-Μαιστόροβιτς με τον Ντούσκο σε χρέη μεταφραστή (προφανώς ξέρει Σέρβικα ο Μαιστόροβιτς) και γιατί τελικά έφυγε. Πάντως για μένα ο Μαιστόροβιτς με την επιλογή Μοράις έκανε την πατάτα της χρονιάς και ο Ατζάρεβιτς είναι επίσης περιττός, οπότε το λογικό είναι να φύγει με την πρώτη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ευκαιρία.
Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ειναι ιστορία της ομάδος μας εχει προσφέρει εναι ΑΕΚ και οι περσότεροι το ξέρουν εχει γίνει κουραστικό αφήστετον να κάνει τήν δουλειά του
Είναι αλήθεια ότι έχει πρόσφερει πολλά για την αεκ αλλά φίλε δεν νομίζω ότι κάνει πλέον καμία δουλειά .
Αδέρφια ΑΕΚτζήδες έφυγε η μαυρόγατα από το γήπεδο και νικήσαμε.......
Το θέμα του Μπάγιεβιτς πάντα θα διχάζει όσο και αν βριζόμαστε μεταξύ μας.. Αυτή τη δύσκολη περίοδο για την ομάδα μας καλό θα είναι να είμαστε όσο το δυνατό πιο ενωμένοι μπας και αλλάξει κάτι..
Η ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει ικανα και έμπειρα στελέχη. Μπάγεβιτς, Μανωλάς, Μαύρος, Δημητριάδης έχουν αποδείξει ότι και ξέρουν και μπορούν να προσφέρουν. Η ΑΕΚ θα πρέπει να είναι το σπίτι τους. Οι προσωπικές μας εμμονές τα πείσματα και οι φαγωμάρες πάνε την ομάδα πίσω.
Αφηστε τον Μπαγιεβιτς ησυχο!!! Οι πιο πολλοι απο σας φωναζετε να φυγει απλα για να ειστε μεσα στη μοδα. Ουτε και εχετε ενα πραγματικο λογο να θελετε να φυγει οι περισσοτεροι. Τρωτε το σανο που σας ταιζουν δυστυχως οι αντιπαλοι απο το λιμανι. Αν φυγει ο Μπαγιεβιτς, μετα θα ζητησετε να φυγει ο Δημητριαδης και μετα ο Μελισσανιδης. Ειστε αρρωστοι! Δεν αγαπατε την ομαδα.
να φυγει δια παντος γινεται;
οχι για παντα στην ΑΕΚΑΡΑ θα ειναι,αν δεν σου αρεσει αλλαξε ομαδα,οποιος χτυπαει στελεχοι τις ομαδας χτυπαει την ιδια την ομαδα
Το Καλοκαίρι συνταξιοδοτείται φίλε. Απλά του λείπουν μερικά ένσημα.
Λέτε να φύγει ο Μπαγεβιτς χωρις να ξέρετε αν κάνει καλά τη δουλειά του μόνο από κόμπλεξ.. Ούτε εγώ ξέρω, δεν είμαι μέσα στη παε αλλά βλέπω ότι φέτος που δεν ασχολείται όπως πέρυσι έχουμε χειρότερη ομάδα χώρος πειθαρχεία.. Επίσης παλιά ο Μπαγεβιτς ήξερε να φέρνει ταλέντα τώρα ξεχασε ξαφνικά? Ξαναλέω πως δεν είμαι σίγουρος αν κάνει καλά τη δουλειά του αυτά που βλέπω κρίνω..
Και τη ταλέντα! Μάκο, Οκκά, Καφφέ, Λαγό, Πάτσα, Ιορντάκε, κλπ.
leroy21 εισαι μηροδιας απο ποδοσφερο αλλα να μου πης εκη στην ορ21 ειναι ολλη μηροδιαδες και το μονο που ξερουν ειναι να κανουν κακο στην ομαδα
Φίλε ΑΕΚ με Μπάγεβιτς παίκτη κ προπονητή 6 πρωταθλήματα .... άν δεν ειχε ερθει θα σουν ακομη με την ανάμνηση του πρωταθλήματος του Μιμή το 71 ... δλδ Μπαουκ ... κ η Μάντσεστερ πριν το Φέργκι ειχε 8 πρωταθλήματα ... με ποσα την άφησε μετα απο 25 χρονια ;;; μπορει να μην τον γουσταρεις αλλα με το να τον μειώνεις το δικο σου επίπεδο ρίχνεις !
Φίλε ΑΕΚ με Μπάγεβιτς παίκτη κ προπονητή 6 πρωταθλήματα .... άν δεν ειχε ερθει θα σουν ακομη με την ανάμνηση του πρωταθλήματος του Μιμή το 71 ... δλδ Μπαουκ ... κ η Μάντσεστερ πριν το Φέργκι ειχε 8 πρωταθλήματα ... με ποσα την άφησε μετα απο 25 χρονια ;;; μπορει να μην τον γουσταρεις αλλα με το να τον μειώνεις το δικο σου επίπεδο ρίχνεις !
Λαγό έφερε ο Ντέμης επί Φερέρ. Καφέ έφερε πάλι ο Ντέμης επί Φερέρ. Οκκά έφερε ο Μπάγεβιτς στη θέση του Ντέμη, δεν επιασε σε εμας σε μια κακή σεζόν γενικά, στον γαύρο δεν πήγε άσχημα, και την πληρώσαμε κι εμείς σε κάποια ματς. Πατσατζόγλου έφερε ο Μπάγεβιτς, σωστό, δεν έπιασε. Ιορντάκε δοκιμάστηκε αρκετό καιρό και τελικά υπέγραψε, δεν έπαιξε καθόλου, νομίζω 2 ή 3 ματς. Και Μάκο έφερε ο Μπάγεβιτς, δεν ήταν ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, αλλά στην ομάδα αυτή της παρακμής ήταν από τους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ λίγους αξιόλογους, έφτασε να παίξει κι εθνική από την ΑΕΚ.
Αφού χρεώνεις όμως όσους δεν ήταν καλοί επί θητείας Μπάγεβιτς, λες και ο ίδιος τους έφερε όλους και ξεκινάς από τον Οκκά, να χρεώσεις και όσους ήταν καλοί. Λύμπε ας πούμε. Κατσουράνη. Γεωργάτο. Σεντένο. Μπορμπόκη (δυο φορές). Λεονάρντο. Νέμεθ.
Μωρη μαυρογατα...και ελεγα ποιος??
Εναν Αραουχο ειχαμε και παλιοτερα;;
Ηταν να παρουμε καποιον Αραουχο πιο παλια;;
Ρε τι μου θυμιζει.. Ρε τι μου θυμιζει..
Ας βοηθησει καποιος...
Ε να ποιός είν η κατσίκα!!!! χα χα