Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το θέμα του φορ στον Παναθηναϊκό, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν εντοπίσει δύο στόχους από την αγορά των κοινοτικών.
Ο ένας είναι λίγο πιο έμπειρος σύμφωνα με το "Goal", έχει θητεύσει στην Αγγλία, ενώ έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι και γίνεται προσπάθεια να αποκτηθεί τώρα αντί ενός μικρού ποσού. Σε ό,τι αφορά τον δεύτερο δεσμεύεται με μεγαλύτερο συμβόλαιο κι ο Παναθηναϊκός συζητάει με την ομάδα του για να αποκτήσει δανεικό για 1,5 χρόνο.
Και με τους δύο στόχους γίνονται παράλληλες συζητήσεις και υπάρχει η πεποίθηση ότι μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας ο ένας εξ αυτών θα κλείσει και θα έρθει στην Ελλάδα. Από εκεί και πέρα βέβαια πάντα στο "κάδρο" υπάρχει και η απόκτηση ενός εξτρέμ, με το όνομα του Ράιαν Μέντες να έχει έρθει στο προσκήνιο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
