Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο είχε ο Ντέμης Νικολαΐδης, με αφορμή την ψηφοφορία που βρίσκεται σε εξέλιξη και μέχρι στιγμής τον αναδεικνύει ως τον καλύτερο αμυντικό της Μπουντεσλίγκα. Στο κλείσιμο της συζήτησης, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ είπε στον «Sokratis».
«Εύχομαι να ξαναπαίξεις στην ΑΕΚ, να κλείσεις την καριέρα σου εδώ, έστω και στα 36 να σε ξαναδώ, να σε χαρώ», είπε ο παλαίμαχος άσος, με τον Σωκράτη να απαντάει αποστομωτικά και με εύθυμη διάθεση: «Λέω στα 34 να σταματήσω», για να πάρει την ανταπάντηση: «Έλα και στα 33,5»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΤΣΑΚΝΑΝΤΙ ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ ;
Πόσο χαίρομαι να βλέπω έλληνες ποδοσφαιριστές στο εξωτερικό χωρίς μαγκιά, κλανιά τατουάζ(οχι οτι τα τατοθαζ σε κανουν κακο ανθρωπο προς θεοου, το σχολιο ειναι καθαρα για ανθρωπους τυπου μητρογλου-γκεντσογλου) και να είναι ευσεβεις και σοβαροι;
Ω ρε φιλε και το λεγε κανενας αλλος θα χε γινει πολεμος.Ποιος εισαι εσυ που δεν θες να γυρισεις στην ΑΕΚ ουτε μεγαλος και τετοια.Τωρα και μονο εκανε την συνεντευξη στον Ντεμη και επειδη ειναι ο Σωκρατης δεν ανοιγει ρουθουνι.
Εμενα κατα βαθος ομως με πειραξε αυτο που ειπε αν και τον συμπαθω πολυ.
κανονικά λέει θα σταματήσω στα 33 και του λέει ο Ντέμης θα χαρώ να σε δώ και τότε του είπε λέω να στανατήσω στα 34, δλδ ότι θα ερχόμουν ευχαρίστως
Πότε ειπε κάτι τέτοιο;Σε αλλη συνεντευξη;
«Εύχομαι να ξαναπαίξεις στην ΑΕΚ, να κλείσεις την καριέρα σου εδώ, έστω και στα 36 να σε ξαναδώ, να σε χαρώ», είπε ο παλαίμαχος άσος, με τον Σωκράτη να απαντάει αποστομωτικά και με εύθυμη διάθεση: «Λέω στα 34 να σταματήσω», για να πάρει την ανταπάντηση: «Έλα και στα 33,5»
Μπορουσε να πει θα ερθω πιο νωρις γιατι στα 34 θα σταματησω.Μπορει να τα βλεπω κι εγω ετσι.
Φίλε μου ο Παπασταθόπουλος σε παλιότερη συνέντευξη έχει δηλώσει πως εάν γύρναγε κάποτε Ελλάδα θα το έκανε μόνο για την ΑΕΚ. (Σχετικά πρόσφατη συνέντευξη - 2016). Τώρα ποιες είναι οι πιθανότητες αυτό να συμβεί κάποτε δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε αλλά βάση της πορείας του παίχτη το θεωρώ απίθανο να κλείσει την καριέρα του στην Ελλάδα.
Του αξίζει ότι καλύτερο γιατί είναι ένας αθλητής που έχει δουλέψει πολύ και θα ήθελα να τον δω να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σηκώνει έναν ευρωπαϊκό τίτλο κάποια στιγμή.
Έχει πει χαρακτηριστικά "Αν γυρίσω Ελλάδα, ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ μου θα είναι η ΑΕΚ" και όχι ότι θα γύρναγε μόνο για ΑΕΚ. Δεν πουλάει ούτε οπαδιλικι ούτε τίποτα. Μετράει τα λόγια του και τα λέει πολύ σωστά. Τώρα θέλει να γυρίσει Ελλάδα και η ΑΕΚ δεν του κάνει καν πρόταση για διάφορους λόγους (χρήματα, πλήρες ρόστερ, δεν θέλει ο προπονήτης), δεν θα τον κράξω ακόμα κι αν πάει στο γαύρο.
Παιχταρα μου μεγαλη...Ποιο εκτεθειμενος δεν εχω υπαρξει στη ζωη μου σε δηλωσεις μου τοτε που σε βαλε ο ΓεροΦερερ μεσα και κραζαμε ολη η κερκυδα και σε λιγα λεπτα γυρισε αντιστροφα ολο αυτο.Απο τους μεγαλυτερους Ελληνες αμυντικους ολων των εποχων.
Φιλε μου , μην εχεις τυψεις.........Το κραξιμο είναι ΤΟ ΜΟΝΟ που ξερουμε να κανουμε καλα.... Ξερεις κανεναν από αυτους που εχουν ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ στην ΑΕΚ , να εχει μεινει ΑΚΡΑΞΤΟΣ??????....
Αχρηστος ο Δελλας,αχρηστος ο Μορας,ο Χουλιο Σεζαρ,ο Σκοκο...και παει λεγοντας...μιζερερε...
Μιλάμε για Φερέρ, που μαζί με Σάντος είναι ότι καλύτερο είχε η ΑΕΚ μετά από Φάντρονκ, Τσαϊκόφσκι και τον σέρβο στα ντουζένια του.
ΠΟΙΟΣ @@@@@@Σ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΤΙΣΛΑΙΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ?????? ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΡΕ ΟΠΟΙΟΣ Κ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ..... ΟΥΣΤ .......@@@@@
Γυρνα σπιτι σου Σωκρατες!