Μια ευκαιρία για την ΑΕΚ να αλλάξει το κλίμα είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο άσος της Ένωσης τόνισε στη Nova: «Είμαστε “τυχεροί” που έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι, μετά από δύο ...στραβά αποτελέσματα της νέας χρονιάς. Είναι παιχνίδι γοήτρου και μεγάλο παιχνίδι. Αν το κερδίσουμε μπορεί να αλλάξουν πολλά. Νομίζω ότι το ντέρμπι είναι ένα παιχνίδι το οποίο, ό,τι κι αν έχει γίνει στο πρόσφατο παρελθόν, δεν παίζει κανένα ρόλο.
Εμείς θα πάμε συγκεντρωμένοι σ' αυτό το παιχνίδι γιατί ίσως είναι και μια ευκαιρία να χαράξουμε ένα καινούριο δρόμο μπροστά. Τα τελευταία αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που έπρεπε για μας, αλλά όχι τόσο η εικόνα μας. Προσπαθούμε να παίξουμε, έχουμε κάποια καλά στοιχεία στο παιχνίδι μας και αν την Κυριακή αυτό συνοδευθεί με ένα καλό αποτέλεσμα θα είναι το ιδανικό».
Για την προσωπική του απόδοση και για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ο Χριστοδουλόπουλος τόνισε: «Όσο πιο πολύ παίρνω αγωνιστικά λεπτά στα πόδια, τόσο καλύτερος θα παρουσιάζομαι. Στην Τρίπολη ήταν πολύ δύσκολο το ματς λόγω και των ακατάλληλων συνθηκών, αλλά προτιμώ να μη λέω πολλά. Καθρέφτης όλων είναι το γήπεδο και όλοι κρίνονται εκεί μέσα».
Για το γεγονός ότι θα βρεθεί για πρώτη φορά αντίπαλος του Παναθηναϊκού: «Σίγουρα είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα. Έμεινα 4,5 χρόνια στον Παναθηναϊκό, πέρασα πολύ καλές στιγμές. Κερδίσαμε νταμπλ, είχαμε μια ομάδα που κατά τη γνώμη μου είναι πολύ δύσκολο να ξαναδημιουργήσει ο Παναθηναϊκός και ναι, όντως είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Δεν ειναι κακος παιχτης δεν εχει και σοβαρους συμπαικτες για να δειξει περισσοτερα
Ελπίζω να μην είσαι συναισθηματικα φορτισμένος και να κάνεις καλό ματς. Αλλιώς εντεκάδα δε ξαναβλέπεις. Το καλοκαίρι σε πίστεψα πολύ όταν ήρθες. Μέχρι στιγμής λίγα πράματα. Περιμένω περισσότερα σήμερα.
skatovazele ti milas?
Από δηλώσεις καλά πάμε όμως φέτος!!!