Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μετά τη FIFA, «κάρφωσε» και τον Τραμπ

Ο πρώην πράκτορας των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών φέρεται να έδινε αναφορές για τις δραστηριότητες του νέου προέδρου των ΗΠΑ στη Ρωσία


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Πρώην στέλεχος των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών (MI-6) είναι ο Κρίστοφερ Στιλ, που εμφανίζεται να έγραψε τις αναφορές σχετικά με την κατοχή πληροφοριών από Ρώσους πράκτορες, οι οποίες θα μπορούσαν να εκθέσουν τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ, τον Ντόναλντ Τραμπ.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την αποχώρησή του από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες, ο Κρίστοφερ Στιλ έδωσε πληροφορίες στο FBI, αναφορικά με τη διαφθορά στη FIFA. Οι πληροφορίες που έδωσε για την παραπάνω υπόθεση, ενισχύουν την αξιοπιστία των πληροφοριών σχετικά με τις δραστηριότητες του Τραμπ στη Ρωσία, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους.

Πρώην αξιωματούχοι των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών υοστηρίζουν ότι ο Στιλ δρούσε για χρόνια για λογαριασμό της MI-6 έχοντας διπλωματική κάλυψη τόσο στη Ρωσία, όσο και στο Παρίσι, αλλά και στο βρετανικό υπουργείο Εσωτερικών.

Πάντως, στην χθεσινή πρώτη συνέντευξή Τύπου ο Ντόναλντ Τραμπ κατάγγειλε τις αποκαλύψεις, κάνοντας λόγο για "ψευδείς πληροφορίες" που μετέδωσαν αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ