Ικανοποιήμενος από τη νίκη επί του Παναιτωλικού εμφανίστηκε ο Βλάνταν Ίβιτς.
Αναλυτικά:
Για τη σημερινή νίκη: «Το ζητούμενο ήταν το αποτέλεσμα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολες οι συνθήκες στον αγωνιστικό χώρο, δεν ήταν εύκολο να προσαρμοστείς, ειδικά όταν δεν κάναμε κανονικές προπονήσεις. Δεν μπορώ να πω πως υπήρχε κίνδυνος για την ομάδα μου, αξίζαμε τη νίκη και συνεχίζουμε».
Για το γεγονός ότι έπαιξε με τρεις στην άμυνα: «Όταν φτάσαμε εδώ και όταν είδα τον αγωνιστικό χώρο, έκανα μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής και για αυτό αποφάσισα να παίξω με τρεις στην άμυνα».
Για το δεύτερο παιχνίδι: «Δεν έχει σχέση το ένα παιχνίδι με άλλο. Δεν ήρθαμε εδώ για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, αλλά για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Υπάρχει και το δεύτερο παιχνίδι. Είχαμε απέναντι μας σήμερα μία καλή και οργανωμένη ομάδα, αλλά έχουμε και το δεύτερο παιχνίδι».
Για την επιστροφή του Εργκίς Κάτσε: «Ο Κάτσε είναι δικός μας παίκτης, πήγε για έξι μήνες δανεικός, γύρισε και πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει. Για αυτό τον κρατήσαμε και θα τον χρησιμοποιώ από εδώ και πέρα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
