Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Ο Κετσπάγια με έπεισε να πάω στην Ντιναμό Κιέβου»

Το παιδί θαύμα των Ουκρανών, Γκεόργκι, Τσιταϊσβίλι τόνισε πως χρωστά πολλά στον πρώην προπονητή της ΑΕΚ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στον Τιμούρ Κετσπάγια χρωστάει ένα μερίδιο της επιτυχίας του ο 16χρονος Γκεόργκι Τσιταϊσβίλι .

Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής της Ντιναμό Κιέβου υπέγραψε αυτές τις μέρες το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και μίλησε στην ιστοσελίδα της Ουκρανικής ομάδας, όπου είπε πως ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, ήταν αυτός που τον έστειλε στα 11 του στην Ντιναμό Κιέβου, αφήνοντας τις Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα όπου είχε πάει να δοκιμαστεί.

"Από μικρός ήθελα να ακολουθήσω τα χνάρια του πατέρα μου και να γίνω ποδοσφαιριστής. Στην Ανόρθωση όπου ήταν παίκτης-προπονητής ο Κετσπάγια έκανα τα πρώτα μου βήματα στο ποδόσφαιρο.

Στα 11 μου πήγα στις Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, τη περίφημη "La Masia". Ήμουν έτοιμος να κερδίσω μία θέση στην Ακαδημία, αλλά ο Τιμούρ Κετσπάγια και ο πατέρας μου με συμβούλεψαν να πάω στο Κίεβο και την Ντιναμό".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ