Πολύ προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντεντοκούμπο σε δηλώσεις του μετά την σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε με την ομάδα του. ο έλληνας άσος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την νέα του καλή απόδοση, αλλά είπε πως πρέπει ακόμα να συνεχίσει την σκληρή δουλειά
«Έλεγα από μέσα μου ‘ουάου’. Όμως δεν είμαι ακόμη σε αυτό το σημείο. Θέλω να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά, να βοηθώ την ομάδα μου να κάνει σπουδαία πράγματα και ελπίζω κάποια μέρα να φτάσω εκεί», τόνισε.
Όσο για το νέο του ρεκόρ; «Νιώθω πολύ καλά. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που είδαν πως ήμουν σε καλή μέρα και μου έδιναν την μπάλα. Το σημαντικό ήταν πως είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία και όλοι βοήθησαν στη σωστή λειτουργία της ομάδας για να φτάσουμε στη νίκη»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
