του Γιώργου Νικολάου (by Baketblog.gr)
Μπορεί να υποστήριξε ο Παντελής Γαμπιεράκης ότι “αρκεί ένα τηλεφώνημα του Μπάμπη Καραμανλή ή της Λία Μάντη” για να επιστρέψει και βοηθήσει την ΚΑΕ ΑΕΚ, αλλά στην ΚΑΕ ΑΕΚ... βράζουν! Όχι, τόσο με την επιθυμία του πρώην “κιτρινόμαυρου” παράγοντα, όσο με τις επί μέρους δηλώσεις του στη συνάντηση του με τους εκπροσώπους του Τύπου. Οι διοικούντες την ΚΑΕ μελετούν προσεκτικά τα όσα υποστήριξε ο κ. Γαμπιεράκης και έχουν καταγραφεί σήμερα σε διαδικτυακά μέσα. Ενδεχομένως να περιμένουν και τις αυριανές εφημερίδες, προκειμένου να έχουν σφαιρική άποψη.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Καραμανλής-Μάντη (που έχουν βρεθεί από την πλειοψηφία των παραιτηθέντων παραγόντων στο μάτι του κυκλώνα) γνώριζαν εκ προοιμίου για την συνάντηση Γαμπιεράκη με δημοσιογράφους, αλλά όπως είχαν πει “καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται”. Υπήρξαν, ωστόσο, αιχμές (από τον Γαμπιεράκη) που ενόχλησαν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
