Για μια ΑΕΚ που θέλει την πρώτη θέση στον όμιλό της στο Champions League και γι' αυτό θα πάει στην Πόλη να πάρει τη νίκη επί της Μπεσίκτας, έκανε λόγο ο Ντούσαν Σάκοτα. Ο αρχηγός της Βασίλισσας αναφέρθηκε επίσης τόσο στη νίκη επί της Δόξας Λευκάδας όσο και επί προσωπικού.
Αναλυτικά οσα είπε ο Ντούσαν Σάκοτα στον Sport24 Radio 103,3:
Για την νίκη της ΑΕΚ με 84-60 επί της Δόξας Λευκάδας: «Δεν υπάρχουν εύκολα ματς στο σύγχρονο μπάσκετ και μάλιστα στο επίπεδο που παίζουμε. Προσεγγίσαμε πολύ σωστά το ματς, ήμασταν συγκεντρωμένοι και καταφέραμε και το κάναμε εύκολο».
Για το ότι η ΑΕΚ κερδίζει σχετικά εύκολα στα παιχνίδια με ομάδες όπως η Δόξα Λευκάδας: «Αυτό δείχνει σοβαρότητα και ομαδικότητα. Φέτος κάνουμε καλύτερη δουλειά σε αυτούς τους τομείς».
Για την άμυνα: “Ο κόουτς είχε πει στην αρχή της σεζόν ότι ο στόχος μας είναι να κρατάμε τους αντιπάλους στους 60 πόντους. Στα περισσότερα ματς το έχουμε καταφέρει, αλλά σε κάποια άλλα ήταν δύσκολο. Βελτιωνόμαστε όμως και σε αυτό τον τομέα”.
Γα την απόδοσή του: “Νιώθω πολύ πιο απελευθερωμένος φέτος. Αυτό συμβαίνει σε παίκτες που είναι 3 χρόνια σε μια ομάδα. Έχω αυτό το πλεονέκτημα και το εκμεταλλεύομαι».
Για τον προσεχή αγώνα με την Μπεσίκτας: “Κυνηγάμε την πρώτη θέση. Η Μπεσίκτας έχασε στο Βελιγράδι. Αυτό μας δίνει την ευκαιρία να κυνηγήσουμε το διπλό και την πρώτη θέση. Στα υπόλοιπα ματς του Ομίλου πάμε για τη νίκη. Πιστεύω ότι μπορούμε να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο μας”.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Άντε ΑΕΚαρα πάρε το διπλό επιτέλους να αλλάξουμε επίπεδο
Πρέπει να πάρουμε το πρώτο μας μεγάλο ματς για να αρχίσουν να πιστεύουν και οι παίχτες ότι μπορούν και όχι όποτε παίζουμε με μεγάλη ομάδα και η διαφορά ξεπερνάει τους 8-10 πόντους να τα παρατάνε
Πάμε για το διπλό βασίλισσα!!!
Να σημειωσω οτι ο Ατιτς παλι επαιξε 3 λεπτα κ εβαλε 0 ποντους.. Ξερει κανεις γιατι δεν παιρνει καθολου χρονο?
Μια νίκη της ΑΕΚάρας στη Τουρκία,ακόμα κι αν δεν καλυφθεί η διαφορά του πρώτου αγώνα,θα έχει πολλαπλά οφέλη στον μπασκετικό οργανισμό της ΑΕΚ.Αφενός θα έχεις τους ίδιους βαθμούς με Μπεσίκτας και θα διεκδικήσεις μέχρι τέλους τη πρωτιά στον όμιλο.Αφετέρου θα έχει πάρει ψυχολογία η ομάδα ότι μπορεί τα πάντα στο Champions League,καθώς η Μπεσίκτας φαινόταν άτρωτη και φάνταζε το απόλυτο φαβορί για τη κατάκτηση του τροπαίου.Επίσης θα δώσει μεγάλη χαρά στον κόσμο της η ΑΕΚ και τη πρώτη μεγάλη νίκη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ της νέας εποχής που αποζητάμε όλοι μας.
ταία πριν λίγο,που τα Τρίκαλα θα πανηγύριζαν μια μεγάλη νίκη με βάζελο,που η μεταξύ τους διαφορά είναι τεράστια.Πόσο μάλλον να καταφερει να νικήσει η Βασίλισσα μια ομάδα που είναι καλύτερη της,αλλά όχι μεγάλη η διαφορά.
Η ΑΕΚ πρέπει να πάει με αυτοπεποίθηση στη Πόλη κι όλα είναι πιθανά.Εκπλήξεις γίνονται συνεχώς στον αθλητισμό και μερικές φορές στα όρια του ''θαύματος''.Τελευ
Παιδια αυτος ο μπαρλοου των τρικαλων φαινεται παικταρα εχει σουτ σωμα αθλητικα προσοντα και εχει βαλει ηδη 25 στον παο
Ειναι η ωρα να κανουμε μια μεγαλη νικη δυο χρονια την κυνηγαμε αν οχι τωρα ποτε;καπτεν φετος εισαι κορυφη μεγαλη βελτιωση συνεχισε ετσι ντουσαν ΑΕΚΑΡΑ
Πολύ φορμαρισμένος!
Πάμε γερά να κατακτήσουμε τήν πόλη τρέλανέ μας ρε ομαδάρα
Άντε ρε ΑΕΚΑΡΑ πάρε επιτέλους ένα μεγάλο ματς!!