Στους παίκτες μίλησε ο Ζοζέ Μοράις, μετά το τέλος της σημερινή προπόνησης. Ο Πορτογάλος εστίασε στο επερχόμενο παιχνίδι με τη Λαμία και ζήτησε να αποδείξουν στο γήπεδο ότι είναι καλύτερη ομάδα. "Πρέπει να αφήσουμε πίσω το ματς του Σαββάτου και να κοιτάξουμε αυτό που έρχεται με τη Λαμία. Κανείς να μην σκέφτεται ότι θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Είμαστε η ΑΕΚ, είμαστε καλύτερη ομάδα αλλά αυτό πρέπει να το αποδείξουμε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι η υποχρέωση μας να παίξουμε καλά, να κερδίσουμε και αυτό θα κάνουμε" τόνισε ο Μοράις.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ενα παιχτακι ωραιο να βαζει την μπαλα στα δυχτια...
ν...
Εναν πατιτο δεξια..(αλλα ισως και ο βαργκας σε ομαδα σαν αυτη που βλεπουμε τωρα επιθετικα βοηθησει.. ξερει το τοπι.. με ντεσαβανταζ πως ειναι πολυ ευαισθητος...)
Ενα γατο ωραιο αριστερο μπακ σε ωραια ηλικια με καθαρα πνευμονια... να μην καπνιζει και να αναιβοκατεβαινει την πτερυγα σφαιρα λεμε.. και με γλυκια ωραια σεντρουλα...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Χαφ δεν ζηταω (καλως ηρθες Σουηδε αδερφε...το παρελθον με Σουηδια ειναι υπερ σου... Χοκαν Σαντμεργκ,Γιοχανσο
Ενα στοπερ τυπου Γκαμαρα... να εχει το ονοματακι του.. εμπειρια... γρηγορος.....
Ελπιζω να ημουν καλο παιδι αυτο το χρονο....
Ευχαριστω πολυ Αγιε μου Βασιλη!!!!
Κι εγώ θέλω την Μόνικα Μπελουτσι....... αλλά......
Έπρεπε να πάμε στο -9 ρε φίλε .
Εδώ ο κόσμος βλέπει τον αγώνα της Τετάρτης σαν γιορτή, αλλά και σαν το παιχνίδι της χρονιάς!!! Το ίδιο και οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας. Υπάρχει και αρνητική παράδοση για την ομάδα μας. Για όσους δεν ξέρουν, η ΑΕΚ έχει αποκλειστεί δύο φορές σε ισάριθμους αγώνες, για το κύπελλο Ελλάδας εδώ στη Λαμία. Μία φορά το 1972 και μία δεύτερη, το 1984 (ήμουν μέσα). Και τις δύο φορές με 1-0. Καλή επιτυχία στην ομάδα μας, αλλά και μακάρι να προκριθεί και η ομάδα της πόλης μου.
Να υπενθυμίσω ότι από κάθε όμιλο προκρίνονται δύο ομάδες. Συνέλθετε σύντροφοι...
Φιλε Κωστα επειδη νομιζω οτι γνωριζομαστε κιολας δεν σε παρεξηγω.Ξερω ακριβως πως το εννοεις.Η αγαπη μας και η καψουρα μας ειναι μονο ΜΙΑ.Με αυτην που μεγαλωσαμε και ζησαμε απιστευτες στιγμες.
με!!!!!
Αλλα αν γινοταν να περασει και η ομαδα της πολης μας ακομα καλυτερα.Να πετυχουμε κανενα γαυρο στην συνεχεια και να σου πω εγω τι εχει να γινει εδω μεσα...
Νικη της ΑΕΚΑΡΑΣ και να περασουν και οι δυο.Εγω αυτο θελω.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Αντε ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ακομα να ερθεις???Περιμεμου
Συμφωνώ απόλυτα Γιώργο. Προφανώς και θα χαλαστώ αν δεν κερδίσουμε αύριο. Όπως το ίδιο είχε γίνει και το 1984, που ακόμα και τώρα θυμάμαι πόσο με είχε πειράξει που χάσαμε και αποκλειστήκαμε. Νίκη της ΑΕΚΑΡΑΣ αύριο λοιπόν και ναι, θέλουμε να περάσει και η Λαμία!!!!
Φίλε Κώστα και εγώ είμαι από τη Βέροια αλλά όταν έπαιξε η ΑΕΚΑΡΑ με την πόλη μου , ήμουν στο πέταλο με τα άλλα αδέρφια μου τους ΑΕΚτζήδες και πραγματικά δεν με ενδιέφερε καθόλου η πόλη μου. Μπροστά στην ΑΕΚΑΡΑ όλα τα άλλα είναι αόρατα!!
Μας μπερδεψες τωρα λιγο...και με τον αστυφυλαξ και με τον χωροφυλαξ.....
Φαίνεται να ξερει που ειναι. Αντε να μάθουν κ μερικοι μερικοι παίχτες ιδίως οι ξένοι, που επαιζαν για τη χαρα του παιχνιδιού.
Ελπίζω ο Μοράις να αποδείξει ότι είναι το αφεντικό,σαν πρώτος προπονητής,στη διαχείριση μιας μεγάλης ομάδας όπως η ΑΕΚ.Γιατί είναι πολύ καλός γνώστης του ποδοσφαίρου και θα είναι κρίμα να χαθεί αυτή η ευκαιρία.Αν τα καταφέρει ο Πορτογάλος θα είναι μεγάλο κέρδος για την ΑΕΚ.
να μην κατεβάσει όμως όλους τους αναπληρωματικούς όπως με καρδίτσα και ξεφτιλιστούμε πάλι!!!!!!!
να κάνει ένα λογικό ροτέισον εάν η πρόκριση δεν έχει εξασφαλιστεί.
έχει σημασία να δούμε τα ίδια στοιχεία όπως με λειβαδιά. αυτό θα σημάνει ότι βαδίζει σωστά.
Στηρίζουμε Μοράις. Ορθολογιστής κόουτς, δίπλα στους παίχτες , καλό ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας 90 λεπτά. Αν στηριχθεί με μεταγραφές θα δούμε καλή μπάλα και αποτελέσματα. ΠΑΡΤΕ ΦΟΡ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΕΛΛΕΙΨΗ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΩΝ ΦΑΣΕΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.
Χιλια μπραβο...!Πολυ σωστος μοραις.