Στην αποκάλυψη πως κακοποίησε τέσσερις νεαρούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα που προπονούσε τότε, την WestLothian, και αργοτερα τη Σέλτικ, προχώρησε ο, 71χρονος σήμερα, Τζι ΜακΚάφερτι.
Όπως ομολόγησε ο ΜακΚάφερτι: Καταλαβαίνω ότι ήταν λάθος! Έκανα λάθος και λυπάμαι. Εχω τύψεις. Ξέρω πως αν είμαι ένοχος θα πρέπει να καθαρίσω το μυαλό μου. Για ό, τι έχω κάνει είπα στον εαυτό μου πως πρέπει να πληρώσω και είμαι εντάξει με αυτό.
Ελπίζω ότι τώρα θα καθαρίσει η ψυχή μου. Θα πάρω αυτό που έρχεται, δεν υπάρχει κανένας να με πάρει μακριά από αυτό».
Μάλιστα, αποκάλυψε πως είχε σεξουαλική φυσική επαφή με παίκτες, που περιελάμβανε χάδια και αυνανισμό. Επίσης, μοιραζόταν γυμνός τις ντουζιέρες με τους παίκτες μετά τις εντός έδρας νίκες και συμμετείχε και αυτός στα «εφηβικά όργια» στα αποδυτήρια μετά από αγώνες, λέγοντας πως είχε σεξουαλική επαφή με ένα αγόρι για να «τον σκληρύνει».
Ο ΜακΚάφερτι συνέχισε αναφέροντας πως μόνο ένας παίκτης τον πλησίασε σεξουαλικά και τον διέταξε να σταματήσει, ενώ ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ποτέ σεξ με οποιονδήποτε από τους παίκτες χωρίς τη συγκατάθεση τους.
«Ποτέ δεν βίασα ένα αγόρι. Κανείς δεν μπορεί να με κατηγορήσει για αυτό. Ήταν μέρος του παιχνιδιού. Τώρα που ομολόγησα μπορώ να ανασάνω ξανά», είπε ο παλαίμαχος προπονητής.
Ο Τζι ΜακΚάφερτι είναι έτοιμος να τον καλέσει η Αστυνομία της Βόρειας Ιρλανδίας για ανάκριση με τις Αρχές της Σκωτίας να έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα στους ισχυρισμούς του ότι καταχράστηκε νέους ποδοσφαιριστές.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
