Quantcast
NEWS
9 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Έχει το know how να... μην κερδίζει

Ο Μάριος Τριβιζάς γράφει για την «αύρα» της φετινής ΑΕΚ που θυμίζει 2008-09, τα λάθη που πληρώνονται όλα ένα προς ένα και τις ριζικές αλλαγές που απαιτούνται.

Η ΑΕΚ έδειξε για ακόμη μια φορά στην Κέρκυρα ότι αδυνατεί να βρει το... know how για να κερδίζει. Για την ακρίβεια, βρίσκει συνεχώς νέους τρόπους να μην κερδίζει. Είτε γιατί δεν μπορεί να βρει λύσεις για να φτάσει στο γκολ (Ηρακλή, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ), είτε γιατί και όταν τις βρίσκει, δεν μπορεί μετά να διαχειριστεί τα ματς.

Δεν έχει κερδίσει παιχνίδια στα οποία δεν έπαιξε καλά, αλλά θα μπορούσε ως μεγάλη ομάδα να τα πάρει. Δεν έχει κερδίσει και παιχνίδια που ήταν εντελώς δικά της, που επέβαλε πλήρως την ανωτερότητά της στον αντίπαλο για πολύ μεγάλο διάστημα του αγώνα, όμως στο τέλος πάλι κάτι στράβωσε κυριολεκτικά από το πουθενά (Ατρόμητος, Καρδίτσα, Κέρκυρα).

Η συζήτηση για τον παράγοντα ατυχία δεν είναι ευχάριστη στο ποδόσφαιρο, ειδικά όταν δεν αφορά ένα παιχνίδι, αλλά σχεδόν μισή σεζόν. Συμφωνώ ότι η τύχη βοηθά τους ικανούς. Όμως, πιστεύω στη γενικότερη «αύρα» που μπορεί έχει μια ομάδα. Και η φετινή σεζόν μου θυμίζει αρκετά αυτή του 2008-09, στην οποία η ατυχία περίμενε την ΑΕΚ στη... γωνία. Με την Ένωση να αδυνατεί να σταυρώσει δεύτερη σερί νίκη (έφτασε στο δεύτερο γύρο για να το κάνει) και να σηκώσει κεφάλι.

Κέρδισε τον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό (μετά το στραπάτσο με την Ομόνοια), ισοπαλία με ΠΑΟΚ (οκ). Νίκη με Ηρακλή, ισοπαλία με Πανιώνιο, ήταν από Ολυμπιακό, γκέλα στο ΟΑΚΑ με τη Λάρισα, που ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με μια κόντρα, εφιάλτης στη Φυλή που το 3-0 έγινε 3-3 απ' τον Θρασύβουλο...

Νίκη με τον Αστέρα, σε αυτό το απίστευτο ματς, με δύο γκολ στις καθυστερήσεις (2-1), κι εκεί που λες «να το, γυρίζει το πράμα», γκέλες με Ξάνθη (1-1), Πανσερραϊκό (0-0), φεύγει ο Δώνης, έρχεται ο Μπάγεβιτς, γκέλες με ΟΦΗ (1-1) και Λεβαδειακό (0-0), σε ένα ματς στο οποίο η ΑΕΚ έχασε δύο φορές το ίδιο πέναλτι στις στις καθυστερήσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ