Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Θα μας τρελάνει αυτή η Λειψία!

Η Λειψία κέρδισε με 2-1 την Σάλκε και παραμένει μόνη πρώτη


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

BUNDESLIGA- 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΕΙΨΙΑ-ΣΑΛΚΕ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: RED BULL ARENA

Τεράστια νίκη με 2-1 πέτυχε η Λειψία επί της Σάλκε και φουλάρει για τον τίτλο!

Η Λειψία άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Βέρνερ,  ενώ στο 31’ ο Σεπφ έκανε το σουτ με τον Γκουλάστσι να λέει όχι. Και στο επόμενο λεπτό ο Γκουλάστσι απέκρουσε το σουτ του Γκορέτζκα αλλά στην επαναφορά ο Κολάσινατς από κοντά με πλασέ έκανε το 1-1.

Ωστόσο στο 47’ ο Κολάσινατς κατά λάθος έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του κι έκανε το 2-1 για τη Λειψία, ενώ από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες είχαν πολλές ευκαιρίες αλλά δεν πέτυχαν άλλο γκολ.

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάστσι, Σμιτζ (23’ Κάιζερ), Ιλσάνκερ, Όρμπαν, Χάλστενμπεργκ, Ντέμε, Κεϊτά, Σάμπιτζερ, Φόρσμπεργκ (90+1’ Κεντίρα), Βέρνερ (83’ Μπούρκε), Πόουλσεν

ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Χέβεντες, Νάλντο, Νάστασιτς, Γκάις (86’ Ρις), Σεπφ (86’ Καϊσαρά), Κολάσινατς, Γκορέτσκα, Μπενταλέμπ (81’ Κονοπλιάνκα), Μάιερ, Τσούπο Μότινγκ

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 4-1

ΓΗΠΕΔΟ: SIGNAL IDUNA PARK

Επιστροφή στις νίκες για τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία, μετά την ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, επικράτησε 4-1 της Γκλάντμπαχ και συμπλήρωσε 28 συνεχόμενα ματς αήττητη στην έδρα της. Μεγάλος πρωταγωνιστής, ο Μάρκο Ρόις με τρεις ασίστ.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε εφιάλτης για τη Γκλάντμπαχ, παρότι ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ του Ράφαελ. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, καθώς πέτυχαν την ανατροπή σε λιγότερο από δέκα λεπτά. Στο 7’ πρώτη ασίστ του Ρόις και 1-1 ο Ομπαμεγιάνγκ, ενώ στο 15ο λεπτό ο Πίστσεκ με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Στην επανάληψη, ένα τετράλεπτο ήταν αρκετό για τον Ρόις να δώσει άλλες δυο ασίστ και τη Ντορτμουντ να “καθαρίσει” το ματς. Στο 64’ αποδέκτης της πάσας του Γερμανού διεθνή ήταν ο Ντεμπελέ για το 3-1 και στο 68’, στη καλύτερη φάση της βραδιάς, τακουνάκι Ρόις, πλασέ Ομπαμεγιάνγκ και 4-1 η Ντόρτμουντ με τον Γκαμπονέζο να φτάνει τα 15 γκολ σε 13 ματς.

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βαϊντενφέλερ, Γκίντερ, Μπάρτρα, Παπασταθόπουλος, Πίστσεκ, Σμέλτσερ, Κάστρο, Σαχίν (36' Βάιγκλ), Ντεμπελέ (89' Μορ), Ρόις (78' Πούλισιτς), Ομπαμεγιάνγκ

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ, Κορμπ, Ελβέντι, Κρίστενσεν, Βεντ, Στρομπλ, Κράμερ, Νταχούντ (73' Βέστεργκαρντ), Αζάρ (78' Τζόνσον), Στιντλ, Ράφαελ (82' Χαν)

 

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΚΟΛΩΝΙΑ 4-0

ΓΗΠΕΔΟ: WIRSOL RHEIN NECKAR ARENA

Δεν λέει να χάσει η Χόφενχαϊμ, η οποία μετά από 13 αγωνιστικές παραμένει αήττητη και στην πρώτη τετράδα, μετά και το επιβλητικό 4-0 κόντρα στη Κολωνία.

Μόλις στο 8ο λεπτό ο Βάγκνερ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τους φιλοξενούμενους, στη συνέχεια, να χάνουν ευκαιρίες, αλλά να δέχονται το 2-0 στο 39’ με τον Τολιάν. Στην επανάληψη, η Κολωνία πίεσε για το γκολ, αλλά δεν ήταν αποτελεσματική, σε αντίθεση με τη Χόφενχαϊμ που στο 67’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Βάγκνερ. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 89ο λεπτό ο Ουτ.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Σούλε, Φογκτ, Χούμπνερ, Καντεράμπεκ, Τολιάν, Πολάνσκι (60' Ατίκ), Κράμαριτς (60' Ουτ), Ρούντι, Αμίρι, Βάγκνερ (81’ Οχς)

ΚΟΛΩΝΙΑ: Κέσλερ, Σόρενσεν, Μαβράι, Χάιντς, Ράους, Οζκάν (62' Γκιράσι), Χέκτορ, Ρίσε (24' Χάρτελ), Τσόλερ (62' Ρούντνεβς), Μοντέστ, Οζάκο

 

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ 2-3

ΓΗΠΕΔΟ: VOLKSWAGEN ARENA

Δυο φορές βρέθηκε πίσω στο σκορ η Χέρτα Βερολίνου, στην έδρα της Βόλφσμπουργκ, αλλά όχι μόνο απάντησε ισάριθμες φορές, αλλά πήρε και το τρίποντο, από την άσπρη βούλα, στο 90’.

Πριν τη συμπλήρωση των πρώτων είκοσι λεπτών είχαν μπει ήδη τρία γκολ. Στο 12’ ο Μαγιοράλ άνοιξε το σκορ για τη Βόλφσμπουργκ, αλλά στο 16’ ο Πλάτενχαρντ ισοφάρισε για τη Χέρτα και δύο λεπτά αργότερα ο Σεγκίν έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη Βόλφσμπουργκ. Στην επανάληψη, η Χέρτα πίεσε για την ισοφάριση και την βρήκε στο 69’ με τον Εσβάιν να ισοφαρίζει δέκα λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς. Η Βόλφσμπουργκ έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής των Σεγκίν στο 87’ και στο 90’ ο Σάλομον Καλού με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-3. Χωρίς νίκη στην έδρα της παραμένει η Βόλφσμπουργκ.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Κνόχε, Μπρουμά, Ροντρίγκες, Σεγκίν, Γκιλαβογκί (61' Λουίζ Γκουστάβο), Καλιγκιούρι, Άρνολντ, Γκέρχαρντ, Γκόμεζ, Μαγιοράλ (78' Ντράξλερ)

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: Γιαρστάιν, Πέκαρικ, Λάνγκαμπ, Μπρουκς, Πλάτενχαρντ, Λουστενμπέργκερ, Σταρκ (80' Άλαν), Χαραγκούτσι (59' Εσβάιν), Στόκερ (59' Νταρίντα), Καλού, Σίμπερ

 

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: BAY ARENA

Με τον Τσιτσαρίτο να χάνει πέναλτι στα τελευταία λεπτά, η Μπάγερ Λεβερκούζεν έχασε δυο βαθμούς στην έδρα της, 1-1 με Φράιμπουργκ. Η Λεβερκούζεν είχε την κατοχή, αλλά μεγάλες ευκαιρίες δεν δημιούργησε και στο 31’ η Φράιμπουργκ “πάγωσε” τη BayArena όταν ο Χάμπερερ από κοντά έκανε το 0-1 με το πρώτο του γκολ στη Bundesliga. Οι αποδοκιμασίες με τη λήξη του ημιχρόνου, αφύπνισαν τους παίκτες της Λεβερκούζεν που μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και έφτασαν στην ισοφάριση με τον Τσαλχάνογλου στο 60ο λεπτό. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι πίεσαν, αλλά ο γκολκίπερ της Φράιμπουργκ, ο Σουόλοου, ήταν εξαιρετικός με αποκορύφωμα τη φάση του 87ου λεπτού. Η Λεβερκούζεν κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσιτσαρίτο, αλλά ο Σουόλοου τον νίκησε και το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Τέσσερα ματς χωρίς νικη η Λεβερκούζεν.

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Χένριχς (46' Ντα Κόστα), Γεντβάι, Ντράγκοβιτς, Ουέντελ, Αράνγκις, Καμπλ, Χάβερτς (56' Πογιάνμπαλο), Τσαλχάνογλου, Μπραντ (90’ Κίσλινγκ), Τσιτσαρίτο

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Σουόλοου, Στένζελ, Γκούλντε, Σογιούντσου, Κούμπλερ (72' Ιγκνιόφσκι), Σούστερ (86’ Μπουλούτ), Γκίντερ, Φραντς, Γκρίφο, Χάμπερερ (80’ Πέτερσεν), Νιντερλέχνερ

 

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: WESER STADION

Στη Βρέμη η Βέρντερ υποδέχθηκε την Ινγκολσταντ, σε μια μάχη ανάμεσα σε δύο ομάδες που στοχεύουν στην αποφυγή του υποβιβασμού. Το ματς δεν είχε κάποια μεγάλη φάση στο πρώτο 20λεπτο αλλά είχε γκολ στο 24', με τον Κρούζε να αξιοποιεί την σέντρα του Μπάρτελς και να κάνει το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν απάντηση στο πρώτο 45λεπτο αλλά είχαν στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 58', όταν ο Σούτνερ με ωραία εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1. Η Ινγκολσταντ επιχείρησε να παγώσει το ματς στα επόμενα λεπτά για να αγχώσει την Βέρντερ αλλά δεν τα κατάφερε, με τους γηπεδούχους να βγαίνουν μπροστά και να δικαιώνονται στο 76', όταν ο Πιζάρο έδωσε το γκολ της νίκης στον Μπάρτελς (2-1).

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Ντρόμπνι, Μπάουερ, Σανέ, Μοϊσάντερ, Γκαρσία, Γιουνούζοβιτς, Μπαργκφρέντε, Μπάρτελς, Γκνάμπρι (86’ Βελίκοβιτς), Πιζάρο, Κρούζε (74' Χάιροβιτς, 89’ Γκεμπρέ Σελάσιε)

ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ: Χάνσεν, Χαντεργκιονάι, Μάτιπ, Τίσεραντ, Σούτνερ, Ρότζερ, Κοέν (85’ Κίτελ), Λέκι, Γκρος (82’ Χίντερσεερ), Γιουνγκ (46' Λεζκάνο), Χάρτμαν

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ