«Ακροδεξιό κόμμα» χαρακτήρισε τους ΑΝΕΛ ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, κληθείς να σχολιάσει την σημερινή ρατσιστική-ομοφοβική δήλωση του βουλευτή του συγκυβερνώντος κόμματος, Κώστα Κατσίκη.
Ερωτηθείς σχετικά, μιλώντας στην ΕΤ3, ο κ. Θεοδωράκης είπε: «Υπάρχει ένα πρόβλημα με τη συμπεριφορά των ΑΝΕΛ σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αυτό όμως το πρόβλημα πρέπει να το λύσει, αλλά και να απολογηθεί, ο κ. Τσίπρας, ο οποίος συγκυβερνάει δύο χρόνια με τον κ. Καμμένο. Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να είναι και με τον Κάστρο και με τον Καμμένο. Δεν πάνε και τα δύο μαζί και ας μην προσπαθεί ξεγελάσει τον κόσμο».
«Το σύμφωνο συμβίωσης δεν ψηφίστηκε από τους ΑΝΕΛ. Ευτυχώς που υπήρχε το Ποτάμι και άλλοι βουλευτές και το ψηφίσαμε. Όπως και το τζαμί. Μία κυβέρνηση που θέλει να εκφράζει αυτή την "αριστερή ελπίδα", όπως είπε ο κ. Τσίπρας στην Αβάνα, να δώσει μια απάντηση πώς μπορεί να συγκυβερνά μ' ένα ακροδεξιό κόμμα» κατέληξε ο κ. Θεοδωράκης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΕΝΑ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΣΤΟΝ κ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΡΕ ΣΗΜΙΤΗ.