Για τα κέρδη του Ηρακλή στο σημερινό παιχνίδι, τη συνέχεια του πρωταθλήματος και την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του μίλησε ο Σάββας Παντελίδης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:
Στο αρχικό του σχόλιο είπε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά. Έδωσαν ό,τι μπορούσαν. Καταλάβανε όσα είπαμε μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Από αυτό το παιχνίδι είχαμε να χάσουμε περισσότερα πράγματα, παρά να κερδίσουμε. Μια πιθανή ήττα θα ήταν μαχαιριά. Είχαμε πάθος, κερδίσαμε μονομαχίες. Εδώ πάνω θα πρέπει να χτίσουμε και να προχωρήσουμε. Ήμασταν καλύτεροι και το σκορ είναι δίκαιο. Δεν κάναμε τίποτα. Είμαστε σε δεινή θέση στο πρωτάθλημα και εκεί θα πρέπει να έρθουν οι νίκες».
Για τους παίκτες που έπαιξαν σε διαφορετικές θέσεις: «Ένα κέρδος από το παιχνίδι είναι πως δείχνουν κάποια παιδιά πως είναι σε καλή κατάσταση. Είναι ευχάριστο για μένα αυτό. Ο Πασάς δεν άλλαξε θέση, απλώς άλλαζε θέσεις με τον Περόνε. Ο Μοντέιρο νομίζω πως η θέση του είναι στον άξονα και όχι στα άκρα».
Για το αν χωράνε στην ενδεκάδα οι Λεοζίνιο και ο Μοντέιρο μαζί: «Ας κερδίζει η ομάδα και ας μην παίζει κανένας».
Για τον τραυματισμό του Ζιαμπάρη: «Δεν μπορώ να γνωρίζω. Μου είπανε πως καλύτερα να μην παίξει στο δεύτερο ημίχρονο. Θα έκανα αλλαγή τον Περόνε που είχε καιρό αποχής και τον Στάμου που επίσης έπαιξε για πρώτη φορά. Αλλά αναγκαστήκαμε».
Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Θέλουμε όλους τους βαθμούς. Για εμένα δεν υπάρχει προγραμματισμός βαθμών. Θα χαμογελάσουμε σήμερα, δεν μπορούμε να γελάμε. Αύριο θα είναι απλώς καλύτερη ημέρα στην προπόνηση. Χρειάζονταν αυτή η νίκη. Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε ακόμα και στην προπόνηση».
Για την μεταγραφική ενίσχυση: «Σίγουρα με απασχολεί. Είναι νωρίς για να πω περισσότερα πράγματα. Εχω σκεφτεί πράγματα, εννοώ για ανάγκες σε θέσεις».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
