Στη Γενική Συνέλευση της Μπάγερν Μονάχου, ο Ούλι Χένες συγκέντρωσε το 98% των ψήφων και αναδείχτηκε ξανά πρόεδρος της πρωταθλήτριας Γερμανίας.
Ο Χένες πήρε τη θέση του Καρλ Χόπφνερ και μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων είπε το εξής: “Το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ τώρα, το χρωστάω στην οικογένειά μου και στη Μπάγερν. Σας υπόσχομαι ότι δεν θα σας απογοητεύσω”.
Τα μέλη του συλλόγου αποθέωσαν με standingovation τον Χένες, ο οποίος τον Μάρτιο του 2014 είχε παραιτηθεί από την προεδρία όταν κρίθηκε ένοχος για φοροδιαφυγή. Για ένα διάστημα, βρέθηκε στη φυλακή και μετά την αποφυλάκισή του ασχολήθηκε με τις ακαδημίες της ομάδας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
