ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Αφιερωμένο στη Βασίλισσα είναι το σημερινό πρώτο θέμα της εφημερίδας: «Έτσι για να μάθουν να σέβονται!», γράφει η Ώρα και εξηγεί: «Να σέβονται οι Παρτιζάνοι τη μοναδική ομάδα που αψήφισε τις βόμβες του πολέμου το ’99, τους τίμησε και τους στήριξε. Να σέβονται στη FIBAτην ιστορία και το μέγεθος της Βασίλισσας. Να σέβονται κάποιοι απίθανοι παράγοντες που η ομάδα τους γεμίζει στα ντέρμπι ένα γήπεδο χωρητικότητας 4.800 θέσεων, τους 7.000 που βρέθηκαν χθες βράδυ στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Μεγάλη εμφάνιση και μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ (91-81 την Παρτιζάν) που έδωσε απαντήσεις σε όλους».
Για τα θέμα της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ η εφημερίδα γράφει: «Δεν υπάρχει μέλλον με Λέσκοτ. Μόνο στη λύση του συμβολαίου του, αφορούν πια οι συζητήσεις με την ΑΕΚ. Πιθανότητες να βγει σήμερα το συναινετικό διαζύγιο».
SPORTDAY
«Δεν ξεγράφεται», γράφει για τον Αραβίδη η SD: «Συνεχίζεται… Επαφές και χθες με Λέσκοτ», προσθέτει.
LIVE SPORT
Για την ΑΕΚ γράφει η LS στο πρώτο της θέμα, τονίζοντας για τον Λέσκοτ: «ΑΕΚ σε Λέσκοτ: Πάρε όσα δούλεψες και έφυγες. Τι δίνει η ΑΕΚ στον Άγγλο για να της αδειάσει τη γωνιά, τι ζητάει ο ίδιος για να υπογράψει σήμερα τη λύση συνεργασία της». Για τον Αραβίδη η εφημερίδα τονίζει: «Έτοιμος για ‘’αντίο’’. Πιθανό να αποχωρήσει τον Γενάρη για το εξωτερικό ο Αραβίδης. Δεν θα κάτσει πάνω στο συμβόλαιο». Όσο για το μπάσκετ; «Κιτρινόμαυρα πολυβόλα! Επιστροφή στις νίκες με κορυφαίο τον αρχηγό Σάκοτα (19 π.) και ρεσιτάλ Βασιλειάδη (16 π.)».
GOAL
Kαι σήμερα με την ΑΕΚ ασχολείται η Goal στο πρώτο της θέμα τονίζοντας: «Μετέωρο βήμα… Ο Μελισσανίδης πήγε – καθυστερημένα – στα Σπάτα μήπως και προλάβει τα χειρότερα στην ομάδα, «προσπερνώντας» ωστόσο τις δικές του ευθύνες».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Τιγραρε!!! Εδιωξες τον Λεσκοτ.. Πρεπει να διωξεις και τον φωτογραφο Αλμειδα. Και τον Αραβιδη που πουλαει πολυ οπαδιλικη και ουσια στο γκολ τιποτα.. Και οπως επισεις και τα παιχτακια. Πλατελλας. Ντιας. Λαμπροπουλος. Πεκχαρτ που πρεπει να λενε και ευχαριστω που φορανε αυτην την Φανελαρα!! της ΑΕΚαρας μας!!!!
Πλέον, μιας και η διοίκηση, έχει ανοίξει τα μάτια της. Μαζί με τους Αραβίδη και Λέσκοτ, θα έπρεπε να πάρει πόδι και ο κύριος Μπάγιεβιτς. Παντού, ανανεώνουμε τις θέσεις, με κάτι καλύτερο.
Το ίδιο, πρέπει να γίνει και σε αυτήν την θέση. Δεν λέω ντε και καλά τον Ντέμη (έχει πει εξάλλου, πώς δεν ασχολείται πλέον), αλλά κάποιον με πείρα πάνω σε αυτήν την δουλειά.
Καλημέρα !
Όποιος φίλος ξέρει ας μας πει τι είναι αυτοί οι δύο που ωρύονται σε κάθε παιχνίδι και κάθονται απέναντι από τον πάγκο των φιλοξενουμένων.
Μέχρι και τα πιτσιρίκια μου αναρωτήθηκαν προς τι αυτή η ακραία συμπεριφορά.
έχουν την πλάκα τους ειδικά σε κάτι αδιάφορα ματς , δίνουν λίγο χρώμα . Εγώ τους θυμάμαι από το Γαλάτσι , με τη φανέλα του Χατζή .
ΑΕΚ γερα ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΞΑΝΑ!
Την Βασίλισσα θα την σέβεστε... ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !
ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ. ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ. ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ. ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΜΊΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.