Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστούν τον χορηγό της ομάδας χάντμπολ, το εστιατόριο «Το Μικρό Τσουκάλι» στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Αναλυτικά:
«Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ευχαριστεί θερμά το εστιατόριο «Το Μικρό Τσουκάλι» στη Νέα Φιλαδέλφεια (Βρυούλων 7) για την στήριξη του στο τμήμα χάντμπολ. Σε αυτές τις δύσκολες εποχές είμαστε ευγνώμονες που υπάρχουν άνθρωποι που ενισχύουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Με την ευγενική τους προσφορά αποτελούν σημαντικοί υποστηρικτές της προσπάθειας που γίνεται φέτος στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ».
ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
