Από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο της ΑΕΚ, ο μόνος που στην αρχή της εβδομάδας είχε κάποιες -λίγες- ελπίδες να προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πλατανιά, ήταν ο Τάσος Μπακασέτας. Ωστόσο, ο Έλληνας άσος ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και επί της ουσίας έγινε σαφές ότι ο Ζοσέ Μοράις δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ε ενταξει,η αληθεια ειναι οτι σε σχεδον ολα τα ματς που επαιξε,απλα συμπληρωνε την 11αδα!Τωρα θα την συμπληρωσει καποιος αλλος!
Ας γινω και εγω ο κακος και ας ρωτησω..Ποιος νιαζετε?απορο αν ειπαρχει νοημον φιλαθλος που ασχολειτε και την φετινη χρονια με αυτο το ανεκδοτο που μας παρουσιασανε.μπεσα και αληθηνα!Μπασκετ ολοι και του χρονου ισως ασχοληθουμε με το τι επαθε ο μπακασετας ι ο αραβας ι ο καθε κουτσος που θα μας φερουνε.
Προσωπικη μου γνωμη:
Οσοι κραζεται το ποδοσφαιρο και λετε πως αδιαφορειτε για αυτο και λετε "μονο μπασκετ"
Πρωτον εισατι κυκλοθυμικοι γιατι οταν επεφτε η αεκ στο μπασκετ δεν ειδα κανεναν να την στηριζει ετσι
Δευτερον δεν αγαπατε πραγματικα την ΑΕΚ
Τι τίτλος είναι αυτός ρε μάγκες; Νομίζει κανείς ότι βγήκε εκτός τροχιάς το διαστημικό λεωφορείο στο οποίο επέβαινε και τελειώνει το οξυγόνο... Άκου χάθηκαν οριστικά οι ελπίδες!
Ολοι οι παικτες μας απο την αρχη της χρονιας επαθαν και απο κατι. Το ψαρι μυριζει απο το κεφαλι. Αλλαξτε τα παντα..... ακομα και την ροζ εμφανιση.
γιατι δεν μπαινουν να μας πουν τωρα τι πιστευουν για τον Μπακασετα οσοι το καλοκαιρι ελεγαν οτι μπορει να παιξει δεκαρι, αλλοι οτι μπορει να παιξει στα ακρα. αλλοι οτι θα σκιζει τα διχτυα με το ποδι που εχει. ε?
γιατι καποιοι λεγαμε οτι στο 4-2-3-1 δεν εχει θεση τρωγαμε κραξιμο.
πανε τουλαχιστον 20 μερες που τραυματιστηκε ο Μπακασετας!!τελικα τι εχει ??? κοιλιακους,προσαγωγους,διαρροια????θα αποθεραπευθει ποτε ?????????????