Με τίτλο «Να γιατί χτυπήσαμε την εισαγγελέα Τσατάνη» τα μέλη της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» δημοσιοποίησαν την Παρασκευή προκήρυξη, που αφορά στην εν λόγω, καθώς και στην επίσκεψη του Μπάρακ Ομπάμα στην Αθήνα.
Η προκήρυξη έχει αναρτηθεί σε γνωστό ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου. Υπενθυμίζεται ότι της προκήρυξης , με το οποίο τα μέλη της προειδοποιούσαν για «σχέδιο ΝΕΜΕΣΙΣ», δηλαδή για νέες επιθέσεις. Στην προκήρυξη γίνεται αναφορά και στην επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα, με προτροπή για επεισόδια, χρησιμοποιώντας τη φράση «να τους χαλάσουμε τη γιορτή»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
