Στις 28 Φεβρουαρίου θα μαζευτούν οι διεθνείς για την αναμέτρηση της Ελπίδων με την αντίστοιχή ομάδα της Αγγλίας που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2011. Στην αποστολή της ομάδας συμμετέχει και ο Σάββας Γκέντσογλου που αποτελεί βασική επιλογή και του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού Γιώργου Γεωργιάδη.
Αναλυτικά οι είκοσι ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν είναι οι Στρατηλάτης, Γιακουμής, Παπαδόπουλος, Παπαδόπουλος, Σοϊλέδης, Κατσικογιάννης, Σιόβας, Σκόνδρας, Παπάζογλου, Νίνης, Αργυρόπουλος, Δημούτσος, Παπασταθόπουλος, Γκέντσογλου, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Σιάκκας, Γιάντσης, Μήτρογλου και Αργυρίου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
