Δυο σοβαρές απουσίες θα έχει ο Αστέρας Τρίπολης για το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή. Ο Φυτανίδης και ο Καρντόσο είναι τιμωρημένοι (ο Αργεντινός είναι και τραυματίας) και ο Βαγγέλης Βλάχος δεν θα τους έχει στην διάθεση του για το παιχνίδι με τον Ηρακλή στο οποίο θέλει η ομάδα του να επιστρέψει στις νίκες. Αντίθετα από τιμωρία επιστρέφει ο Βίλτσες.
Η 18άδα που ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Βλάχος: Αναστασόπουλος, Ντεγκρά, Αργυρόπουλος, Ουριμπάρι, Λαμπρόπουλος, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Μπαρτολίνι, Ρίος, Ουντότζι, Καρέρα, Έντερ, Καούνος, Τσέζαρεκ, Λαδάκης, Μπαστία, Βίλτσες, Ρόκας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
