Δύο ήταν οι απόντες από το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης. Ο Λέσκοτ, που συνέχισε την αποθεραπεία του και ο Μπακασέτας που ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας στο Ιατρικό Κέντρο. Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός, δεν έχει λόγο πλέον να βιάζεται, αφού ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος και θα έχει τον χρόνο να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του και να είναι έτοιμος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Αντίθετα, κανονικά στο πρόγραμμα συμμετείχε ο Βαγγέλης Πλατέλλας και ο αποκλεισμός του από την αποστολή έγινε καθαρά για λόγους τακτικής από τον Μοράις.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Δεν θελω να φανω κακος αλλα το παιδι ειναι λιγος..
Γίνε καλά και λέξεις τη μπαλάρα που ξέρεις ρε τρελε
Παμε ρε παιχταρα Μπακα γυρνα δυνατος!!
ρε αλαξε αβταρ ρε ....τι γελοιο αβαταρ ειν αυτο
καρφωσε ενα στους βαζελους οπως περσυ....με τον νιονιο να απρουμε το 2 απο εκει κ ολα γινονται μετα....ολοι λεωφορο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τάσο μακάρι να γυρίσεις δυνατός αλλά χωρίς παρεξήγηση με μανταλο πατιτο λαζαρο βαργκας δεν χρειάζεται να ξεκινάς βασικός. ..
Εχεις αγχος να αποδειξεις οτι αξιζεις να παιζεις στην ΑΕΚ για αυτο εχεις κανεις μετριες εμφανισεις. Δεν χρειαζεται να αποδειξεις κατι, ξερουμε τι παιχταρας εισαι. Γυρνα γερος και παιξε την μπλαα που ξερεις.