Οι αστυνομικές αρχές και οι υπηρεσίες πληροφοριών της Βρετανίας απέτρεψαν 12 σχεδιαζόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις από τον Ιούνιο του 2013, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο γενικός διευθυντής της υπηρεσίας αντικασκοπείας MI5 Άντριου Πάρκερ.
«Σήμερα η πλέον ορατή απειλή είναι εκείνη της τρομοκρατίας και ιδιαίτερα [η απειλή] που συνιστά το Ισλαμικό Κράτος» σημείωσε ο Πάρκερ, σύμφωνα με δηλώσεις του που αναρτήθηκαν στον δικτυακό τόπο της υπηρεσίας.
«Μαζί με την MI6 [υπηρεσία κατασκοπείας], την GCHQ [την υπηρεσία ασφαλείας] και την αστυνομία, η MI5 απέτρεψε 12 τρομοκρατικά σχέδια στη Βρετανία από τον Ιούνιο του 2013» δήλωσε ο Άντριου Πάρκερ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
