Στην πρεμιέρα της FootballLeague, η Καλλιθέα έχασε 3-2 από τον Απόλλωνα Σμύρνης και την παράσταση έκλεψε ο Τάκης Γκώνιας με τις ατάκες του στη συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι.
Μεταξύ άλλων, ο προπονητής της Καλλιθέας είπε τα εξής:
-Με αυτούς τους παίκτες που έχω, μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα. Ο Δεληζήσης (σ.σ. παίκτης του Απόλλωνα) ήρθε και μου είπε ότι έπρεπε να κερδίσουμε με 5-0
-Προσπαθούμε να βελτιώσουμε την επικοινωνία των παικτών. Να μάθουν όσο πιο γρήγορα τα σινιάλα που έχουμε για να έχουμε περισσότερες νίκες και να μην αφήνουμε την τύχη μας στην Παναγία ή στον Χριστό. Ορίζουμε μόνοι μας τη μοίρα μας.
-Δεν ξέρω να εκπαιδεύω για επαγγελματικές νίκες. Εκπαιδεύω ομάδες που αξίζουν να κερδίζουν. Αν δεν το αξίζουν, ποτέ να μην κερδίσουν.
-Θα δείτε τι θα γίνει με την Καλλιθέα αυτή τη χρονιά. Μαθηματικά βέβαιο ότι θα έρθουν και οι νίκες.
-Αυτά να τα γράψετε και να τα δώσετε και τηλεοπτικά.
-Εσείς οι δημοσιογράφοι ξέρετε τι σύστημα παίζουμε; Δεν γνωρίζετε τι παίζουμε. Και επειδή το αποτέλεσμα δεν είναι καλό, θα κρίνετε εσείς εμένα;
-Να σεβαστεί τον ειδικό. Εγώ είμαι ο ειδικός. Γράφουν άρθρα χωρίς να είναι στο γήπεδο. Όλο το οικοδόμημα είναι σαθρό. Όμως εγώ είμαι επαγγελματίας και θα κάνω καριέρα.
-Αυτά τα παιδιά (σ.σ. παίκτες της Καλλιθέας) θα καταπλήξουν όλη την Ελλάδα. Περιμένω να τελειώσουμε για να πάω να τους αγκαλιάσω.
-Γράψτε τα όπως τα λέω. Θα προσπαθήσω να αλλάξω το ποδόσφαιρο. Εύχομαι να εμπνεύσω κι άλλους προπονητές να παίξουν αυτό το στυλ, που είναι πολύ δύσκολο να εκπαιδευτεί, για να αλλάξει και η ποδοσφαιρική εικόνα της Ελλάδας.
-Ο χρόνος θα με δικαιώσει. Η επιτυχία δεν είναι επιλογή. Θα δείτε στο χρόνο.
Δείτε όσα είπε ο Τάκης Γκώνιας από το 04:00 του βίντεο
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

χαχα
ΜΕΓΑΛΕ ΤΑΚΑΡΕ
Ε; ok!