Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Εντυπωσιακές νέες εμφανίσεις

Είναι εμπνευσμένες από την πρωταθλήτρια ποδοσφαίρου του 1971 την ΑΕΚ του Μπράνκο Στάνκοβιτς

Παρουσιάστηκαν οι νέες εμφανίσεις που θα φορά για την αγωνιστική σεζόν 2010 η ποδηλατική ομάδας της ΑΕΚ. Είναι εμπνευσμένες από την πρωταθλήτρια ποδοσφαίρου του 1971 την ΑΕΚ του Μπράνκο Στάνκοβιτς. Φέρνουν πίσω στις μνήμες μια παρόμοια εμφάνιση με οριζόντιες που φορούσε η ποδηλατική ΑΕΚ στις αρχές της δεκαετίας του '60 με πρωταθλητή το Σταμάτη Ρηγούτσο. Την ιδέα και τον σχεδιασμό έκαναν από κοινού ο Δημήτρης Καββαθάς ο άνθρωπος που έκανε το όνειρο πραγματικότητα, ο αθλητής Κωνσταντίνος Καββαθάς, ο αθλητής Μπάμπης Μαλισιάνος και ο έφορος του ποδηλατικού τμήματος Νίκος Αγγελίδης.

Οι νέες εμφανίσεις της ΑΕΚ παραγγέλθηκαν στη Βρετανία από τη γνωστή εταιρεία Endura και είναι εξαιρετικής ποιότητας. Με τον ρουχισμό της συγκεκριμένης εταιρείας τρέχουν διάσημοι αθλητές σε μεγάλους αγώνες όπως είναι Παγκόσμια Πρωταθλήματα και αγώνες σαν τον Γύρο Γαλλίας, τον Γύρο Ισπανίας κ.λ.π. Το κόστος της αγοράς των εμφανίσεων μπλούζες, σορτσάκια κολάν και μπουφάν ανέρχεται στα 15.000 Ευρώ. Το συνολικό κόστος καλύφθηκε από τον Δημήτρη Καββαθά ένθερμο υποστηρικτή της ΑΕΚ που ζει και εργάζεται στο εξωτερικό.

Ο έφορος του ποδηλατικού τμήματος Νίκος Αγγελίδης δήλωσε για τις νέες εντυπωσιακές εμφανίσεις: «Ο Δημήτρης Καββαθάς άλλαξε την πορεία του ποδηλατικού τμήματος της ΑΕΚ. Με απλότητα και χωρίς τυμπανοκρουσίες. Όμορφα, ενωσίτικα και ταπεινά. Του οφείλουμε πολλά. Μια ομάδα κερδίζει από το πρεστίζ της και την εμφάνιση της. Η ΑΕΚ είχε και έχει ιστορία στην ποδηλασία και αυτό παλεύουμε να αποδείξουμε μέσα από πραγματικά αντίξοες συνθήκες. Υποσχόμαστε ότι η ΑΕΚ θα ξαναγίνει μεγάλη θα ξαναγίνει Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ποδηλασία. Πολύ σύντομα...».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο άνθρωπος που οραματίστηκε την εμφάνιση αυτή έθεσε ως όρο να μην υπάρχει κανένα λογότυπο χορηγού. Έτσι ενώ υπήρχε συμφωνία με μεγάλη εταιρεία εισαγωγής και πώλησης ανταλλακτικών ποδηλάτων για τη χορηγία της φανέλας της ΑΕΚ, η συμφωνία πλέον σχεδιάζεται σε άλλα επίπεδα και τομείς.

Με δύο αθλητές

Στο μεταξύ με δυο αθλητές της κατηγορίας Masters κατεβαίνει η ΑΕΚ αυτό το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στον αγώνα πίστας που διοργανώνει ο Ποδηλατικός Όμιλος Ηρακλείου «Πελοτόν». Οι Λευτέρης Παπουτσάς (θα κατέβει για πρώτη φορά σε αγώνα πίστας με τη φανέλα της ΑΕΚ) και Βασίλης Κουτελέλης είναι πανέτοιμοι για τη νέα αυτή πρόκληση. Η ΑΕΚ ελπίζει έτσι σε νέες διακρίσεις. Συνοδός αποστολής θα είναι ο Έφορος του κιτρινόμαυρου ποδηλατικού τμήματος Νίκος Αγγελίδης

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ