Ανακοίνωση με την οποία εξαπολύει επίθεση κατά της ΚΕΔ έβγαλε ο Πανιώνιος, ο οποίος διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του Πουλημά στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, για το Κύπελλο Ελλάδας.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:
«Για πολλοστή φορά τη φετινή περίοδο, τελειώνει ένας αγώνας του Πανιωνίου με τις διαιτητικές αποφάσεις να είναι και αυτές που έχουν κρίνει το τελικό του αποτέλεσμα. Στο σημερινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ο διαιτητής Πουλημάς, αγνόησε καθαρό πέναλτι υπέρ της ομάδας μας, τη στιγμή μάλιστα που ήταν μπροστά στη φάση.
Κύριοι της ΚΕΔ, περιμένουμε ακόμα τις δικές σας ενέργειες. Σεβαστείτε τον κόπο των προπονητών μας και των ποδοσφαιριστών μας, αλλά και την υπεραιωνόβια ιστορία του συλλόγου μας.
Εμείς ούτε πρόκειται να σταματήσουμε να δημιουργούμε ομάδα που θα την ζηλεύει όλη η Ελλάδα, ούτε θα σταματήσουμε να προσφέρουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα.
Εσείς θα προσφέρετε επιτέλους κάτι;».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
