Quantcast
NEWS
6 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Συνεχίζει με Παναγιωτάρα η ΑΕΚ Κ20

Απόφαση της διοίκησης να στηρίξει τον νεαρό τεχνικό - Το μήνυμα των παικτών στο ματς με τον Πανιώνιο Κ20

Με τον Νίκο Παναγιωτάρα θα πορευτεί η ΑΕΚ Κ20 στη συνέχεια της σεζόν και του Πρωταθλήματος Ακαδημιών της Σούπερ Λίγκα. Ο νεαρός τεχνικός που την περασμένη σεζόν έκατσε και στον πάγκο της Πρώτης ομάδας στα πλέι-οφ έλαβε την ψήφο εμπιστοσύνης της διοίκησης και θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας των Ακαδημιών της ΑΕΚ.

Ο κ. Παναγιωτάρας θα μείνει τουλάχιστον ως το καλοκαίρι στο τιμόνι της Κ20 και στην Ένωση περιμένουν δουλειά με αποτελέσματα. Και όταν λέμε αποτελέσματα εννοούμε την τακτική και τεχνική βελτίωση των παικτών αλλά και πάθος σαν αυτό που έδειξαν και το Σάββατο απέναντι στον Πανιώνιο.

Ένα στοιχείο πάνω στο οποίο θέλει η ΑΕΚ να δουλεύει και να παράγει και η Β' Ομάδα είναι η πίεση ψηλά κάτι που είδαν Μπάγεβιτς και Μαϊστόροβιτς κόντρα στους κυανέρυθρους. Η στήριξη στον Παναγιωτάρα φάνηκε και από τους ποδοσφαιριστές στον τρόπου που πανηγύρισαν το πέναλτι-γκολ του Λίτσι (έτρεξαν όλοι στον πάγκο και αγκάλιασαν τον προπονητή τους).




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ