EUROPA LEAGUE-2ος ΟΜΙΛΟΣ-3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΑΝΑ: 4-1
Γήπεδο: Γ.Καραϊσκάκης
Εύκολη νίκη με 4-1 πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αστάνα.
Στο 2ο λεπτό ο Φιγκέιρας έκανε το σουτ που έφυγε λίγο άουτ και στο 5’ ο Έριτς μπλόκαρε το σουτ του Φορτούνη ενώ στο 9’ ήταν η σειρά του Λεάλι να σταματήσει σουτ του Τουμασι. Και στο 14’ ο Ρέτσος πήρε μόνος την κεφαλιά στην περιοχή αλλά ο Έριτς μπλόκαρε δύσκολα. Στο 19’ ο Έριτς απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Μιλιβόγιεβιτς και στη συνέχεια ο Λογκβινένκο πρόλαβε προ του Καρντόσο ενώ στο 23’ το φάουλ του Καρντόσο έφυγε λίγο έξω. Και στο 25’ ο Φορτούνης έβγαλε για τον Φιγκέιρας που με σουτ έκανε το 1-0. Και στο 33ο λεπτό, ο Ελιουνούσι μπήκε στην περιοχή και με όμορφο φαλτσαριστό σουτ έκανε το 2-0, ενώ με τη σέντρα, ο Σεμπά μετά από πάσα του Ελιουνούσι βγήκε μόνος με τον Έριτς και με πλασέ έκανε το 3-0. Στο 37’ μετά από κόρνερ, η άμυνα του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε να διώξει και ο Άνισιτς από κοντά σημάδεψε το δοκάρι του Λεάλι.
Η Αστάνα μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και στο 54’ ο Λάλι απομάκρυνε λανθασμένα μετά από σουτ και ο Καπανάνκγκ με όμορφη λόμπα έκανε το 3-1. Στο 58’ η Αστάνα έχασε με 2η κίτρινη κάρτα τον Κάνιας και στο 65’ ο Κανρτόσο έδωσε όμορφα στον Σεμπά που έκανε το 4-1. Στο 70’ ο Καμπανανγκά έφυγε μόνος στην κόντρα κι όμως κατάφερε να αστοχήσει και στο 78’ ο Φορτούνης αστόχησε από καλό σημείο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λεάλι, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Μποτία, Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς (73’ Καμπιάσο), Μάρτινς (79’ Μουχαλάκης), Φορτούνης, Ελιουνούσι, Σεμπά, Καρντόσο
ΑΣΤΑΝΑ: Έριτς, Μπεϊσεμπέκοβ, Μάλι, Άνισιτς, Λογκβινέκο, Σόμκο, Ταγκιμπέργκεν (63’ Μουζίκοβ), Τουμάσι, Κάνιας, Καπανάγκα (72’ Ντεσπότοβιτς), Νουρσεμπάγιεβ (59’ Σιτόβ)
ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ-ΑΠΟΕΛ: 3-1
Γήπεδο: STADE DE SUISSE
Λύγισε στην Ελβετία ο ΑΠΟΕΛ όπου γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Γιουνγκ Μπόις.
Στο 9ο λεπτό ο Κούμπο έκανε τη σέντρα στην περιοχή, ο Ραβέ έπιασε ένα μονοκόμματο σουτ στην κίνηση όμως η μπάλα έφυγε ψηλά, ενώ στο 14’ ο Βινίσιους έβγαλε κάθετα στον Εφραίμ ο οποίος έφυγε μόνος στην πλάτη της άμυνας, και με υπέροχη λόμπα νίκησε τον Μβογκό και άνοιξε το σκορ. Η Γιουνγκ Μπόις αντέδρασε άμεσα και στο 18 ο Σικ έβγαλε για τον Ορό που έκανε το 1-1. Στο 31’ ο Εφραίμ έκανε όμορφη ενέργεια αλλά όχι και καλό σουτ και στο 40’ ο Βάτερμαν είπε όχι σε σουτ του Σανόγκο όπως έκανε και στο 43’ σε πλασέ του Ραβέ.
Το β’ μέρος δεν ξεκίνησε καλά για τον ΑΠΟΕΛ, καθώς στο 51΄ο Μερκής έκανε πέναλτι στον Ζακάρια και ο Ορό εκτέλεσε, ο Βάτερμαν απέκρουσε αλλά στην επαναφορά ο Ορό έκανε το 2-1. Στο 71’ ο Ορό έκανε το πλασέ αλλά ο Βάτερμαν απέκρουσε σωτήρια αλλά στο 83’ η Γοιουνγκ Μπόις κέρδισε κι άλλο πέναλτι και πάλι ο Ορό από τα 1-1 μέτρα έκανε το 3-1. Στο 86’ ο Νούχου αστόχησε προ κενής εστίας.
ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ: Μβόγκο, Φον Μπέργκεν, Λέκιακς, Ράβε (88’ Ντουά), Σικ (80’ Μπερτόνε), Σουτέρ, Νούχου, Ζακάρια, Κούμπο, Σανόγκο, Ορό (84’ Φράι).
ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Ατίθ, Καρλάο (49’ Μερκής), Μιλάνοφ, Λάγο, Μοράις, Βινίσιους, Μπερτόλιο (78’ Μπρεσάν), Εφραίμ, Βάντερ (67’ Γιαννιώτας), Σωτηρίου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Αστανα-πανε
ΑΣΤΑΝΑ !!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΑ!
Ο σπικερ αυτος ο αθεοφοβος μεχρι και την γατα μου τρομαξε ετσι οπως εκανε οταν εβαλε γκολ η σιχαμενη ομαδα, γουρλωσε τα ματια η γατουλα και εξαφανιστηκε με τα χιλια απο το δωματιο
Καλά ρε Γιώτα, και συ το σιχαμένο πας και βλεπεις πριν κοιμηθείς;
σιγα τα κ..αστανα.