Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πολάκης για απεργούς: Βγαίνουν και μιλούν αντί να πουν ευλόγησον


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις


Για «αυτοεξευτελισμό» των συνδικαλιστών του ΕΚΑΒ έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης επιχειρώντας να αποκρούσει τις καταγγελίες περί κυβερνητικών μεθοδεύσεων για να ιδιωτικοποιηθεί το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας.

Με παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής όπου συζητείται η επίμαχη τροπολογία κατηγόρησε τους συνδικαλιστές όπως τον επικεφαλής του ΙΣΑ, της ΠΕΟΔΗΝ αλλά και του ΕΚΑΒ ότι «αυτοεξευτελίζονται» και εξέφρασε την άποψη ότι η σημερινή κινητοποίηση του ΕΚΑΒ είναι «τηλεοπτικό αγωνιστικό σόου» συγκεκριμένων ατόμων που βλέπουν ότι δεν θα έχουν ρόλο.

Ο ίδιος δε, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν σχεδιάζει την ιδιωτικοποίηση του ΕΚΑΒ ενώ πρόσθεσε ότι η ρύθμιση για την χρήση ιδιωτικών μέσων σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης προβλέπεται από το 1990.

«Ο αντιπολιτευτικός οίστρος τυφλώνει και τότε κάποιοι χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο» είπε ο κ. Πολάκης για να προσθέσει «Δίνουμε 12.000.000 το χρόνο και βγαίνουν και μιλούν. Αντί να πουν ευλόγησον».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ