Κατηγορηματικός αναφορικά με μία πιθανή επιστροφή του Χένρικ Μχιταριάν στην Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν ο Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε.
Ο Γενικός Διευθυντής των Βεστφαλών ξεκαθάρισε πως ο σύλλογος δεν βλέπει θετικά το «comeback» του Αρμένιου διεθνή, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την επιλογή του να αφήσει την ομάδα στην οποία πρωταγωνιστούσε για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία βρίσκεται στα δευτερεύοντα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο.
«Όχι δεν θα τον πάρουμε πίσω. Κάθε ευφυής παίκτης θα πρέπει να εξετάσει εκ των προτέρων σε τι περιβάλλον θα πάει», ανέφερε σε πρώτο βαθμό, για να συμπληρώσει:
«Όταν παίζεις σε ένα περιβάλλον όπου τα πράγματα λειτουργούν για σένα, όπως στην Ντόρτμουντ, τότε είναι αρκετά περίεργο να συμβεί και πάλι κάτι τέτοιο έχοντας περάσει μία μακρά περίοδο προσαρμογής».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
